Spartips

Genom dessa spartips kan du spara pengar på olika sätt. Bland annat genom att använda rabattkuponger, dra ner på utgifter, ta del av återbäring och genom fiffiga hushållstips.

Babybjörn babysitter rabatt – spara runt 1 000 kr

Babybjörn babysitter rabatt

Vill du få rabatt på Babybjörn babysitter? För att spara pengar på ditt köp kan du exempelvis:

  • Ta del av retroaktiv rabatt i form av cashback vid köp på Babybjörn (6 % via Refunder och 6.5% på Cashback Ninja) eller annan ansluten butik som har den babysitter du vill ha.
  • Göra som jag gjorde, beskrivet i detta inlägg, med möjlighet att spara omkring tusenlappen!
  • Ha koll på ställen som har den du vill ha och invänta när butiken eventuellt har en rabattkod eller kampanj (koder går ej att använda tillsammans med cashback om den ej är från cashbacksidan, så väg isåfall kondens värde mot cashback o välj den med mest rabatt).

Jag köper vissa saker begagnade och vissa saker nya till min nyfödda son. Just babysitter ville jag gärna skulle vara ny och från Babybjörn. Deras pris är säkert väl värt men jag älskar känslan av att ha fyndat och sparat pengar även när jag shoppar som en galning. 🙈

En helt ny Babybjörn babysitter varierar i pris omkring 1990-2600 kr – beroende på vilken färg och sits man väljer. Just den jag var intresserad av kostar 1 990 kr.

Hur jag valde att göra för att spara omkring 1 000 kr

Babybjörn har ett stort utbud av tygsitsar till sina babysitters, som man enkelt kan byta ut en gammal mot för att den ska bli som ny Priserna på dessa varierar beroende på färg och stil. Jag tog en Babybjörn tygsits för 789 kr.

Begagnade babysitters säljs i mängder på olika ställen, jag valde att hålla extra utkik på Facebook Marketplace. De i bra skick i allt går på omkring 700-900 kr, så om man är ok med begagnad sits är det helt klart ett alternativ. Då jag ville ha en ny så var mitt mål att hitta en med fin stomme men sliten sits för max 200-300 kr.

Jag hittade en begagnad babysitter som hade just det – en fin stomme men väldigt sliten sits – för bara 200 kr.

Uträkning av kostnad

200 kr Begagnad babybjörn babysitter

768 kr Ny tygsits antracitgrå från Babybjörn

-61 kr Cashback på köp hos Babybjörn via Refunder (6%) med Refunder-kortet (2%).

Totalt: 907 kr

Jag sparade 1 087 kr

Tips: Är du ny till Refunder? Bli gärna gratis medlem via min länk och få chans till 50 kr (värvningslänk). Läs mer hos Refunder här

Spara pengar och bidra till en mer hållbar framtid – välj renoverad mobil från Refurbly!

Detta inlägg är i samarbete med nämnda företag och innehåller annonslänkar

Nu för tiden är det extra viktigt att tänka på vår ekonomi och hur vi konsumerar. Att spara pengar är smart och det finns enkla sätt att göra det på utan att det ska påverka kvaliteten. Ett sådant sätt är att välja en renoverad mobiltelefon från Refurbly istället för att köpa en helt ny.

På Refurbly har alla mobiltelefoner genomgått en grundlig inspektion och reparation av professionella servicetekniker. Du får dessutom två års garanti och 30 dagars riskfri retur på alla produkter. Genom att välja en renoverad mobil bidrar du också till att minska mängden elektroniskt avfall och hjälper till att bevara våra naturliga resurser. Det är ett viktigt steg i rätt riktning för att skapa en mer hållbar framtid.

Om du kombinerar ditt val av en renoverad mobil från Refurbly med ett billigt och miljömärkt abonnemang utan bindningstid så sparar du ännu mer pengar. Just nu ingår dessutom Refurbly Care på köpet, en cirkulär mobilförsäkring som skyddar din mobiltelefon mot skador, olyckor och stöld.

Jag kan personligen starkt rekommendera en renoverad mobil från Refurbly. Det känns bra att göra ett hållbart val samtidigt som man sparar pengar. Med en renoverad mobil märker man inte någon direkt skillnad från en helt ny mobiltelefon.

Det är enkelt och fördelaktigt att välja en renoverad mobil från Refurbly, särskilt om du kombinerar det med ett billigt, miljömärkt abonnemang utan bindningstid och med Refurbly Care. Du sparar pengar, gör ett hållbart val och får en mobiltelefon som är skyddad mot oväntade händelser.

Besök https://refurbly.se/ för att se utbudet av mobiltelefoner och mobilabonnemang.

Och för er läsare har jag även en exklusiv rabattkod – Använd koden GRATISVARDAG för att få 250kr rabatt när du köper en renoverad mobiltelefon från Refurbly!

Tack Refurbly för ett grymt samarbete!

Stepler: Gå & få gratis saker + rabattkoder

Stepler: Gå & få gratis saker + rabattkoder

Få gratis saker & rabatt genom stegräknaren Stepler. Med den ska man få poäng för att låta appen räkna dina steg och dessa kan du sedan omvandla till presentkort och rabatter hos deras samarbetspartners.

Det ska även just nu gå att få poäng dagligen genom att se en reklamfilm, få poäng och en gratis kaffe/te genom att bjuda in tre vänner till appen.

Har hört att denna ska vara svår att få ihop poäng i, 1 poäng per 1000 steg, men kanske kan vara värt att prova.

Jag är sen till denna.. 😛 Ibland hinner man inte med vardagen riktigt. Ska prova den i helgen tror jag.

Besök webbplatsen

Tidningspremier på köpet – Julklappstips

Detta inlägg är personligt skrivet av mig men innehåller vissa affiliatelänkar

Spartips: Ta del av tidningspremier på köpet och använd som julklappar.

Några utvalda tidningserbjudanden med kampanjpris & premie på köpet utan extra kostnad:

Tidningspremie - Skålar från Rörstrand
Premie på köpet - Rörstrand muggar

Något att tänka på dock är att premierna ibland tar tid att komma, så se det antingen som en presentbonus du kan ge antingen i jul och i annat fall som present. Eller kontakta stället och fråga om de kan säkerställa att det kommer i fram i tid innan jul.

Se ännu fler tidningspremier på vår syster-sida Tidningspremier.net

Vissa finns även på CashbackNinja.se där du, ovanpå ett bra pris & saker köpet, får cashback på ditt köp.

Sparade 145-233 kr på Lumene CC hos Lyko

Lumene’s CC Cream brukar kosta 145 kr/st hos Lyko (omkring 199 på vissa andra ställen). De har ett duo-set som just nu är nedsatt till endast 145 kr – du får alltså två stycken för priset av en. 🙂 Jag behövde en ny och blev superglad över att se denna nedsatt.

Lyko är i övrigt en av mina favoritbutiker online. Är du ny till Lyko? Då kan du få 20% rabatt på ditt första köp via min länk (jag får då 50 kr rabattkod): https://lyko.mention-me.com/m/ol/mg8xe-my-persson

350 kr rabatt hos HelloFresh (begränsat erbjudande)

Detta inlägg är personligt skrivet av mig men innehåller vissa affiliatelänkar
350 kr rabatt hos HelloFresh (begränsat erbjudande)

Har nyss handlat hos HelloFresh igen och fick en generös rabatt man kan ge de som går via ens länk under begränsad tid.

Du får 350 kr rabatt på din första matkasse hos HelloFresh. Om du exempelvis tar det minsta paketet med mat för två personer i tre dagar för ord.pris 519 kr så blir det endast 169 kr efter rabatten – Superbilligt!

Jag älskade att få hem denna matkassen (är mer som en matkartong dock) med riktigt supergoda recept och fräscha ingredienser. Så ser fram emot att få en till nu på tisdag. Nom nom!

Notering: Jag får även 350 kr hos dem tillgodo att handla för när du använder länken.Besök webbplatsen