Samla och få

Man kan få gratis presentkort, biobiljetter och annat kul genom poängbutiks-sidor. På dessa utför man olika uppdrag, samlar poäng och växlar in till premier gratis. Sen finns där även samlarkampanjer där man kan passa på att skicka in streckkoder vid aktuella kampanjer för att få hemskickat prylar.

Poängbutiker, som man alltid kan samla poäng genom:
SerlaFindusApotekFelix, GFK Panel

Dolce Gusto samlarkampanj

Dolce Gusto samlarkampanjNescafé har en samlingskampanj där du kan växla in poäng mot olika premiera (ex. kapsellåda, underlägg, koppar, dolce gusto maskin). Du får 1 poäng för varje paket Nescafé Dolce Gusto kapslar du laddar upp kvitto för på deras sida.

Kampanjen är igång till 31/1, 2018.

Besök webbplatsen

Nya premier i klubb Serla


Serla har sedan tidigare bytt till ett nytt medlemssystem, jag är lite sent ute men har äntligen återaktiverat mitt gamla konto där. De lyckades locka mig med trisslott i premiebutiken, som tyvärr är slut igen just nu.

Utgången
Utgången
Utgången
Utgången
Utgången

Samla till gratis med Coop

Gratis på Coop
Du som redan tagit del av Coop’s medlemsprogram vet att man kan samla poäng med sitt MedMera-kort när man handlar på Coop och drar detta kortet i samband med köpet. Med det kortet får man vanligast 1 grundpoäng per betalad krona. När man kommit upp i 21 000 grundpoäng kan man få extrapoäng (1 extra poäng per krona) vid köp både hos Coop och deras partners. Du kan läsa mer om att samla poäng med MedMera-kortet här.

Vanligt medlemskort

Att vara medlem i Coop ”kostar” 100 kr, men eftersom man får tillbaka de 100 kronorna om man skulle vilje gå ur så känns det gratis. :)

Poängbutiken

Med dessa poäng som man samlar kan man växla in i Coop’s Poängshop. Man kan exempelvis välja olika produkter som man kan hämta gratis i deras butik, rabatter och även större saker hos deras partners, så som presentkort på Brothers, Polarn & Pyret, osv.

Ännu fler poäng med betalkort

Jag och sambon använder oss av deras MedMera Efter-kort som har 0 kr i årsavgift. Detta kort använder vi när vi handlar något gemensamt, exempelvis mat, restaurang-besök, ev. resor, hushållsartiklar, möbler, osv. Vi betalar även våra räkningar med detta kortet, genom betalo.se där man kan betala räkningar med kort. På så sätt samlar vi extra många poäng på saker som annars är väldigt tråkiga att betala. Vi brukar växla in våra poäng till 100 kr på Coop, detta brukar vi kunna göra  cirka var, varannan månad beroende på våra utgifter.

Med MedMera Efter får man 2 poäng per krona på Coop, upp till 1.5 poäng hos Coop-partners och 0.5 poäng per krona på alla andra ställen.

Finns även andra medlemskort man kan välja, exempelvis MedMera Mer som ger 1 poäng på allt, ibland får man 5000 välkomstpoäng, och årsavgiften för detta är 249 kr men första året gratis.

Se och jämför deras betalkort här

Samla till gratis månadsbox för katter

cover-fb-2
Igår lanserades Kattbox – en prenumerationstjänst av månadsbox fylld med leksaker, godis och annat kul för katter.

Man kan samla meowpoäng genom att tipsa vänner – poäng som man sen växlar in till gratis kattbox. Detta går både som aktiv prenumerant och gratis medlem.

Bli medlem genom att klicka på ”Logga in” och sen regga, när du sen är inloggad hittar du din unika värvningslänk.

Besök webbplatsen
Utgången
Utgången
Utgången
Utgången
Utgången
Utgången
Utgången

Samla och få frukostset

Samlarkampanj lingongrova
Samla mellan 8-10 koder från LingonGrova och få frukostset från Sagarform. Pågen har just nu samlarkampanj där man får en bricka värde 149 kr för 8 koder och ett set muggar med skedar värde 249 kr för 10 koder. Fraktkostnad på 49 kr tillkommer. Gäller så långt lagret räcker eller 1 november.

Besök webbplatsen
Utgången
Utgången

Hur du kan samla poäng på GratisBio

Gratis bio & presentkortJag nämnde i ett tidigare inlägg att en av favoriterna har kommit tillbaka vad det gäller att fungera. Du kan läsa mer om vad GratisBio är här. Där är en del sätt du kan samla poäng på och den jag personligen gillar mest är såklart de som är 100% gratis. Kan även sträcka mig till att gå igenom GratisBio som återbäringssida.

Hur du genomför uppdrag som är 100% gratis
Du kommer åt de som är 100% gratis genom att trycka på länken med samma namn i deras meny under ”Samla poäng”. Där finns en lista med många tävlingar man kan genomföra för att få poäng (man får poäng av genomförandet och behöver inte vinna), de har även att man kan samla poäng genom att bli medlem på olika ställen (exempelvis tradera), osv.

När det kommer till att genomföra tävlingarna så finns där olika strategier och den jag använder just nu kan jag rekommendera:

  • Klicka fram en tävling ur listan
  • Ange ditt namn, adress som vanligt
  • När du ska ange din e-post, ange en som du inte använder så mycket (då det kommer skickas reklam till den). Jag har en gammal e-post jag har till sådana saker. Har du ingen extra kan du skapa en extra enkelt genom gmail eller hotmail.
  • När du ska ange ditt mobilnummer, ange ett som du inte använder (då det kommer ringa telefonförsäljare till numret du uppger). Finns att få gratis kontantkort från bl.a. Comviq och Telenor, så kan du använda det numret till sådana saker.
  • När du besvarar frågorna (vilka tar cirka 3-5 minuter om du bara fokuserar på svaren) så gå efter att klicka på vilken som om det är intresse-frågor, och klicka på nej om sådant svar finns (om du inte vill ha det som står där såklart).
Gå till GratisBio
Utgången

Gratis biobiljett / presentkort på Gratisbio

Gratis bio & presentkortSom jag nämnde för ett tag sen så har Gratisbio äntligen fått in nya anställda som arbetar på bra för en förbättring av sidan. Jag har testat både kundtjänst, hemskick av premie och deras 100% gratis sätt att samla poäng – vilka fungerar bra.

Man kan samla poäng genom att bl.a. ta del av deras 100% gratis uppdrag, delta i tävlingar, besöka hemsidor, blogga om dem, vara aktiv på sidan, m.m. Man kan även samla pengar genom att gå via dem när man handlar (som på återbäringssidor). Vissa poäng får man in direkt och andra kommer in när de kunnat bekräfta genomfört uppdrag. Jag tycker det går relativt snabbt att samla ihop poäng på Gratisbio när man försöker, vilket har varit anledningen till att detta varit en av mina favoriter.

Växla in poäng till premier
De har så man kan växla in sina samlade poäng till biobiljett (20 000 poäng), superpresentkort (20 000 poäng) och biomeny (10 000 poäng).


Vill du bli gratis medlem och få 1000 välkomstpoäng? Klicka på knappen nedan.

 

ÄNDRAT 161015: DE ÄR NERE IGEN O FUNGERAR EJ MER SOM DET SKA!

Bli medlem

Få poäng för att lämna in överblivna läkemedel

Det är bra för naturen att lämna gamla/överblivna läkemedel till apotek istället för att kasta det. Många apotek ger poäng till sina medlemmar för detta. När du uppnått en viss poäng får du värdecheck, dessa kan man samla till genom att uppge sitt personnr/medlemskort som gratis medlem hos respektive apotek.

För inlämnande av överblivna läkemedel får du följande poäng:

LloydsApotek – Ger 50 poäng

Apoteket – Ger 250 poäng

Kronans Apotek – Ger 200 poäng

Utgången
Utgången
Utgången