Gratis saker

Gratis saker som verkligen är 100% gratis genom denna listan. Många av oss älskar att få gratis saker, som vi kan beställa och få hem i brevlådan. Även att få smskuponger att hämta ut gratis mat, läsk och annat för. Du kan även söka och bli testpilot för vissa produktnyheter.

Tävling: Vinn en Kattbox

Kattbox tävling
Yay, äntligen dags för en ny tävling här på Gratis Vardag! I denna tävlingen får du chansen att vinna en Kattbox (fylld med leksaker o gott till din katt).

Delta i tävlingen genom att göra följande:
♥ Följ Gratis Vardag och Kattbox på Facebook
♥ Kommentera detta inlägg

Tävlingen avslutas 8 april kl 18:00, vinnaren utses därefter och kontaktas per e-post.

Tävlingen hålls i samarbete med min e-butik Kattbox.se

Låna släpvagn gratis

Låna släpvagn gratisLåna släpvagn gratis genom Freetrailer. Man kan ibland behöva använda en släpvagn till sin bil, för att exempelvis flytta eller transportera någon större möbel. På Freetrailer hittar du över 100 upphämtningsplatser fördelade på 10 av deras partners, där du kan låna en släpvagn gratis.

Besök webbplatsen

Gratis mat för dig som studerar

Gratis matGratis mat för dig som är studerande. Bli ICA-Student innan 25/3 och du får ett kit med färska & färdiga maträtter från ICA. Varorna laddas då in på ditt ICA-kort och du hämtar ut dessa gratis i valfri ICA-butik. För att kunna ansöka om att bli ICA-student måste du vara minst 18 år och håller på att studera vidare efter gymnasiet.

Ansök om att bli ICA-student senast den 25 mars

Besök webbplatsen

Gratis bokföringsprogram hos Bokio

Gratis bokföringsprogram hos Bokio
Gratis bokföringsprogram online hos Bokio – passande för dig som har ett företag med färre antal transaktioner per månad. Finns även möjlighet att skapa fakturor och lönespecifikationer – helt gratis. Bokio finansieras av de kunder som köper tilläggstjänster och är alltså helt gratis för de som ej behöver tilläggen.

Besök webbplatsen