Gratis saker

Gratis saker som verkligen är 100% gratis genom denna listan. Många av oss älskar att få gratis saker, som vi kan beställa och få hem i brevlådan. Även att få smskuponger att hämta ut gratis mat, läsk och andra gratis produkter för. Du kan även söka och bli testpilot för vissa produktnyheter. Se gärna också min lista över gratis du kan få på din födelsedag, samt inlägget om gratis babybox.

Testpilot: Gratis* måltidsdrycker & annat från Nupo

Testpilot: Gratis* måltidsdrycker & annat från Nupo

Nupo söker testpersoner som vill prova på deras produkter gratis. Deras upplägg skiljer sig något från ordinarie testpilot-uppdrag på så sätt att du prenumererar på deras nyhetsbrev för att få chansen att bli utvald och du betalar frakten på 69 kr om du blir utvald och tackar ja.

För att få chansen att prova gratis produkter prenumererar du på deras nyhetsbrev, du får då veta om du är utvald efter några dagar.

Besök webbplatsen

Gratis Pucko DeLight

Gratis Pucko DeLight

Få chansen till gratis Pucko Delight i deras tävling. Första gången du deltar är du automatiskt med och tävlar, därefter går tävlingen ut på att du ska leta utomhus efter en Pucko-zon för att få chans till gratis Pucko.
Utöver att du kan få chansen att vinna gratis pucko finns där även elektrisk skateboard och one-wheel bland vinsterna. Det går att delta i tävlingen varje dag.

Tävlingen pågår fram till 10 september, 2023.

Besök webbplatsen