Tidningspremier

Tidningspremier är gratis produkter och prylar som du kan få på köpet av billiga tidningar. Många tidningar har emellanåt kampanjer för att få nya kunder & prenumeranter av sina tidningar. I dessa kampanjer kan man få tidningar med stor rabatt och även med gratis premier som man får på köpet. Här nedan listar jag kampanjer där du får tidningspremier på köpet, helt utan extra kostnad.

Utgången

Gratis Steamer på köpet

Detta inlägg är personligt skrivet av mig men innehåller vissa affiliatelänkar

Jag måste tipsa om denna tidningspremien! Jag köpte detta själv och är supernöjd. Steamern är av bra kvalitét och ersätter strykjärnet när du vill få rynkfria kläder och gardiner. Den är värd ca 500-800 kr beroende på vilken butik man kollar på-

Där finns två olika kampanjer just nu där du får Steamern på köpet som tidningspremie – vid beställning av antingen Släkthistoria eller I Form. Jag köpte Släkthistoria för den var billigare.

Tidningspremie - Steamer vid köp av Släkthistoria
Tidningspremie Nordic Steamer på köpet av 3 nr Släkthistoria för 149 kr + frakt
Tidningspremie Nordic Steamer på köpet av 4 nr I Form för 199 kr + frakt
Utgången
Utgången
Utgången
Utgången

Tidningspremie: Träningströja & kostdagbok på köpet av 4 nr I FORM

Detta inlägg är personligt skrivet av mig men innehåller vissa affiliatelänkar

Tidningspremie Träningströja I FORM
Få en tidningspremie på köpet utan någon extra kostnad – en Craft träningströja – när du beställer 4 nr av I FORM just nu. Du får även 3 veckors fri tillgång till “Kostdagboken”, m.m. Allt har ett totalvärde på över 700 kr och blir ditt för bara 149 kr + porto.

Besök webbplatsen
Utgången