Baby & barn rabatt

Babybjörn babysitter rabatt – spara runt 1 000 kr

Babybjörn babysitter rabatt

Vill du få rabatt på Babybjörn babysitter? För att spara pengar på ditt köp kan du exempelvis:

  • Ta del av retroaktiv rabatt i form av cashback vid köp på Babybjörn (6 % via Refunder och 6.5% på Cashback Ninja) eller annan ansluten butik som har den babysitter du vill ha.
  • Göra som jag gjorde, beskrivet i detta inlägg, med möjlighet att spara omkring tusenlappen!
  • Ha koll på ställen som har den du vill ha och invänta när butiken eventuellt har en rabattkod eller kampanj (koder går ej att använda tillsammans med cashback om den ej är från cashbacksidan, så väg isåfall kondens värde mot cashback o välj den med mest rabatt).

Jag köper vissa saker begagnade och vissa saker nya till min nyfödda son. Just babysitter ville jag gärna skulle vara ny och från Babybjörn. Deras pris är säkert väl värt men jag älskar känslan av att ha fyndat och sparat pengar även när jag shoppar som en galning. 🙈

En helt ny Babybjörn babysitter varierar i pris omkring 1990-2600 kr – beroende på vilken färg och sits man väljer. Just den jag var intresserad av kostar 1 990 kr.

Hur jag valde att göra för att spara omkring 1 000 kr

Babybjörn har ett stort utbud av tygsitsar till sina babysitters, som man enkelt kan byta ut en gammal mot för att den ska bli som ny Priserna på dessa varierar beroende på färg och stil. Jag tog en Babybjörn tygsits för 789 kr.

Begagnade babysitters säljs i mängder på olika ställen, jag valde att hålla extra utkik på Facebook Marketplace. De i bra skick i allt går på omkring 700-900 kr, så om man är ok med begagnad sits är det helt klart ett alternativ. Då jag ville ha en ny så var mitt mål att hitta en med fin stomme men sliten sits för max 200-300 kr.

Jag hittade en begagnad babysitter som hade just det – en fin stomme men väldigt sliten sits – för bara 200 kr.

Uträkning av kostnad

200 kr Begagnad babybjörn babysitter

768 kr Ny tygsits antracitgrå från Babybjörn

-61 kr Cashback på köp hos Babybjörn via Refunder (6%) med Refunder-kortet (2%).

Totalt: 907 kr

Jag sparade 1 087 kr

Tips: Är du ny till Refunder? Bli gärna gratis medlem via min länk och få chans till 50 kr (värvningslänk). Läs mer hos Refunder här