Pointshops

Ställen där du samla poäng och få gratis saker, så som presentkort, biobiljett, elektronik, make-up, iphone – beroende på vilken webbplats du väljer av de nedanför. Du registrerar dig på deras sida gratis, sen samlar man ihop poäng genom olika sätt, sen klickar man hem det man vill ha. Vissa har fler möjligheter och är lättare att samla ihop till saker att få hemskickat, än andra, och dessa har jag satt ett högre betyg på.

Få pengar för att panta återvinning

Få pengar för att panta återvinning

Med appen Bower kan du panta all din återvinning och få pengar för det. Plastpåsar, mjölkkartonger, metallbukar och annat som har en streckkod går att panta i appen. Man får då pantvärdet i poäng eller pengar – i appen när du tagit med det till en återvinningsstation.

Exempel: När man fått in 25 poäng kan man växla det till 5 kr. Man trycker då på värdecheckar där poängen finns och växlar in. Man kan även där välja att växla in poängen till gratis saker eller rabattkuponger om man hellre vill det. Man får 1 poäng för vissa och fler poäng för andra.
Tack Sandie för förklaringen kring detta. <3

Besök webbplatsen

Stepler: Gå & få gratis saker + rabattkoder

Stepler: Gå & få gratis saker + rabattkoder

Få gratis saker & rabatt genom stegräknaren Stepler. Med den ska man få poäng för att låta appen räkna dina steg och dessa kan du sedan omvandla till presentkort och rabatter hos deras samarbetspartners.

Det ska även just nu gå att få poäng dagligen genom att se en reklamfilm, få poäng och en gratis kaffe/te genom att bjuda in tre vänner till appen.

Har hört att denna ska vara svår att få ihop poäng i, 1 poäng per 1000 steg, men kanske kan vara värt att prova.

Jag är sen till denna.. 😛 Ibland hinner man inte med vardagen riktigt. Ska prova den i helgen tror jag.

Besök webbplatsen

Samla till gratis med Coop

Gratis på Coop
Du som redan tagit del av Coop’s medlemsprogram vet att man kan samla poäng med sitt MedMera-kort när man handlar på Coop och drar detta kortet i samband med köpet. Med det kortet får man vanligast 1 grundpoäng per betalad krona. När man kommit upp i 21 000 grundpoäng kan man få extrapoäng (1 extra poäng per krona) vid köp både hos Coop och deras partners. Du kan läsa mer om att samla poäng med MedMera-kortet här.

Vanligt medlemskort

Att vara medlem i Coop ”kostar” 100 kr, men eftersom man får tillbaka de 100 kronorna om man skulle vilje gå ur så känns det gratis. 🙂

Poängbutiken

Med dessa poäng som man samlar kan man växla in i Coop’s Poängshop. Man kan exempelvis välja olika produkter som man kan hämta gratis i deras butik, rabatter och även större saker hos deras partners, så som presentkort på Brothers, Polarn & Pyret, osv.

Ännu fler poäng med betalkort

Jag och sambon använder oss av deras MedMera Efter-kort som har 0 kr i årsavgift. Detta kort använder vi när vi handlar något gemensamt, exempelvis mat, restaurang-besök, ev. resor, hushållsartiklar, möbler, osv. Vi betalar även våra räkningar med detta kortet, genom betalo.se där man kan betala räkningar med kort. På så sätt samlar vi extra många poäng på saker som annars är väldigt tråkiga att betala. Vi brukar växla in våra poäng till 100 kr på Coop, detta brukar vi kunna göra  cirka var, varannan månad beroende på våra utgifter.

Med MedMera Efter får man 2 poäng per krona på Coop, upp till 1.5 poäng hos Coop-partners och 0.5 poäng per krona på alla andra ställen.

Finns även andra medlemskort man kan välja, exempelvis MedMera Mer som ger 1 poäng på allt, ibland får man 5000 välkomstpoäng, och årsavgiften för detta är 249 kr men första året gratis.

Se och jämför deras betalkort här

Utgången

Hur du kan samla poäng på GratisBio

Gratis bio & presentkortJag nämnde i ett tidigare inlägg att en av favoriterna har kommit tillbaka vad det gäller att fungera. Du kan läsa mer om vad GratisBio är här. Där är en del sätt du kan samla poäng på och den jag personligen gillar mest är såklart de som är 100% gratis. Kan även sträcka mig till att gå igenom GratisBio som återbäringssida.

Hur du genomför uppdrag som är 100% gratis
Du kommer åt de som är 100% gratis genom att trycka på länken med samma namn i deras meny under ”Samla poäng”. Där finns en lista med många tävlingar man kan genomföra för att få poäng (man får poäng av genomförandet och behöver inte vinna), de har även att man kan samla poäng genom att bli medlem på olika ställen (exempelvis tradera), osv.

När det kommer till att genomföra tävlingarna så finns där olika strategier och den jag använder just nu kan jag rekommendera:

  • Klicka fram en tävling ur listan
  • Ange ditt namn, adress som vanligt
  • När du ska ange din e-post, ange en som du inte använder så mycket (då det kommer skickas reklam till den). Jag har en gammal e-post jag har till sådana saker. Har du ingen extra kan du skapa en extra enkelt genom gmail eller hotmail.
  • När du ska ange ditt mobilnummer, ange ett som du inte använder (då det kommer ringa telefonförsäljare till numret du uppger). Finns att få gratis kontantkort från bl.a. Comviq och Telenor, så kan du använda det numret till sådana saker.
  • När du besvarar frågorna (vilka tar cirka 3-5 minuter om du bara fokuserar på svaren) så gå efter att klicka på vilken som om det är intresse-frågor, och klicka på nej om sådant svar finns (om du inte vill ha det som står där såklart).
Gå till GratisBio
Utgången

Gratis biobiljett / presentkort på Gratisbio

Gratis bio & presentkortSom jag nämnde för ett tag sen så har Gratisbio äntligen fått in nya anställda som arbetar på bra för en förbättring av sidan. Jag har testat både kundtjänst, hemskick av premie och deras 100% gratis sätt att samla poäng – vilka fungerar bra.

Man kan samla poäng genom att bl.a. ta del av deras 100% gratis uppdrag, delta i tävlingar, besöka hemsidor, blogga om dem, vara aktiv på sidan, m.m. Man kan även samla pengar genom att gå via dem när man handlar (som på återbäringssidor). Vissa poäng får man in direkt och andra kommer in när de kunnat bekräfta genomfört uppdrag. Jag tycker det går relativt snabbt att samla ihop poäng på Gratisbio när man försöker, vilket har varit anledningen till att detta varit en av mina favoriter.

Växla in poäng till premier
De har så man kan växla in sina samlade poäng till biobiljett (20 000 poäng), superpresentkort (20 000 poäng) och biomeny (10 000 poäng).


Vill du bli gratis medlem och få 1000 välkomstpoäng? Klicka på knappen nedan.

 

ÄNDRAT 161015: DE ÄR NERE IGEN O FUNGERAR EJ MER SOM DET SKA!

Bli medlem

Nya premier i Club Serla

Nya serla premier

Där finns nya premier i Serlas poängshop. I Club Serla samlar man ihop poäng bl.a. genom att köpa deras toalett-/hushållspapper som har serla-kod på sig, skriva in koden på deras sida. När man sen har tillräckligt med poäng kan man växla in till gratis prylar man får hemskickat. Just nu är det billigaste i shoppen hushållsark för 600 poäng, men ibland kommer där saker som är ännu billigare. Dessa brukar då gå åt snabbt så man får hålla koll ibland. Du kan läsa mer om hur poängbutiken fungerar här.

Vill du bli gratis medlem i Club Serla får du 100 poäng om du blir medlem genom att bli inbjuden. Vill du ha inbjudan via mig kan du kommentera detta inlägg så ordnar jag det. 🙂

Samla poäng + få premier genom Serla klubb

Få omkring 100 poäng som välkomstpoäng när du registrerar dig genom mig. Skriv kommentar i detta inlägg om att du vill bli medlem, så skickar jag inbjudningslänk till dig. ^_^

Observera att inbjudningsmailet har ämnet ”My wants you to join Klubb Serla” och kan råka hamna i skräpposten.

Sen kan du även samla mer poäng genom Serla’s produkter som har märket ”Serla code” på sig, som ser ut så här:
Serla code

Poängen du kan få för de olika produkterna är bl.a. 300 poäng för Storpack, 6-pack toalettpapper ger 100 poäng. Toalettpapper 12-pack och hushållspapper 6-pack ger 200 poäng. Toalettpapper 18-pack ger 300 poäng.

Betyg: 4/5

Besök webbplatsen
Utgången

Samla poäng på Middagshjälpen genom att utföra uppdrag

Samla poäng på Middagshjälpen genom att utföra uppdrag, exempelvis skicka in recept och matbilder. Poängen bytar du in till prylar som du beställer hem via poängshoppen på sidan. Ett enkelt sätt att få ihop poäng om man har instagram är att lägga upp en bild på sin mat en gång om dagen och tagga #middagshjälpen, du får då 50 poäng per dag för det. Komplettera detta med diverse uppdrag så kommer du relativt snabbt upp i bra poäng.

Vill du få 500 poäng direkt när du blir medlem? Bli medlem genom mig 🙂 Kommentera i detta inlägg så bjuder jag in dig.

Betyg: 3/5

Besök webbplatsen

GratisKläder pointshop – Samla poäng och få presentkort

UPPDATERING 13/11, 2014: Kundtjänst svarar inte, man får inte längre poäng som man ska på allt och vissa har problem med att få hem det man skickat efter för sina poänginväxlingar. Hoppas att de förbättrar sig snart! Tills dess sänker jag betyget från 5, till 1.

Samla poäng och få presentkort på Cubus, JC, H&M, Jysk, Nelly, TwilfitMedel.

På Gratiskläder är det relativt svårt att komma upp i poängen som behövs för att få hem det minsta presentkortet. Om man klickar in sig på enbart gratiserbjudanden som man kan genomföra för att samla poäng så ser man en lista med mestadels gratis erbjudanden, men de listar även sådana som kostar 1kr osv. Lite dåligt tycker jag..

Sen när man räknar ihop poängen man kan få om man hade genomfört alla dessa (jag räknade ej med de som kostade 1kr eller så) kan man komma upp i omkring 14000 poäng, medan man behöver 40 000 för det minsta presentkortet. Kanske kommer det nya gratiserbjudanden man kan genomföra längre fram för att samla ihop mer poäng kanske,
men oavsett är dessa erbjudanden väldigt luriga då en del är abonnemang av prylar osv som kommer kosta sen om man ej avbeställer det. Så var noga med att läsa igenom erbjudandena innan du genomför de.

Betyg: 1/5

Besök webbplatsen