Allmänt

Ibland passar inlägg in bättre i ’Allmänt’ än i andra. Sådana inlägg kan vara nyheter kring sidan, gratis saker jag fått hemskickat och lite så.

Babybjörn babysitter rabatt – spara runt 1 000 kr

Babybjörn babysitter rabatt

Vill du få rabatt på Babybjörn babysitter? För att spara pengar på ditt köp kan du exempelvis:

  • Ta del av retroaktiv rabatt i form av cashback vid köp på Babybjörn (6 % via Refunder och 6.5% på Cashback Ninja) eller annan ansluten butik som har den babysitter du vill ha.
  • Göra som jag gjorde, beskrivet i detta inlägg, med möjlighet att spara omkring tusenlappen!
  • Ha koll på ställen som har den du vill ha och invänta när butiken eventuellt har en rabattkod eller kampanj (koder går ej att använda tillsammans med cashback om den ej är från cashbacksidan, så väg isåfall kondens värde mot cashback o välj den med mest rabatt).

Jag köper vissa saker begagnade och vissa saker nya till min nyfödda son. Just babysitter ville jag gärna skulle vara ny och från Babybjörn. Deras pris är säkert väl värt men jag älskar känslan av att ha fyndat och sparat pengar även när jag shoppar som en galning. 🙈

En helt ny Babybjörn babysitter varierar i pris omkring 1990-2600 kr – beroende på vilken färg och sits man väljer. Just den jag var intresserad av kostar 1 990 kr.

Hur jag valde att göra för att spara omkring 1 000 kr

Babybjörn har ett stort utbud av tygsitsar till sina babysitters, som man enkelt kan byta ut en gammal mot för att den ska bli som ny Priserna på dessa varierar beroende på färg och stil. Jag tog en Babybjörn tygsits för 789 kr.

Begagnade babysitters säljs i mängder på olika ställen, jag valde att hålla extra utkik på Facebook Marketplace. De i bra skick i allt går på omkring 700-900 kr, så om man är ok med begagnad sits är det helt klart ett alternativ. Då jag ville ha en ny så var mitt mål att hitta en med fin stomme men sliten sits för max 200-300 kr.

Jag hittade en begagnad babysitter som hade just det – en fin stomme men väldigt sliten sits – för bara 200 kr.

Uträkning av kostnad

200 kr Begagnad babybjörn babysitter

768 kr Ny tygsits antracitgrå från Babybjörn

-61 kr Cashback på köp hos Babybjörn via Refunder (6%) med Refunder-kortet (2%).

Totalt: 907 kr

Jag sparade 1 087 kr

Tips: Är du ny till Refunder? Bli gärna gratis medlem via min länk och få chans till 50 kr (värvningslänk). Läs mer hos Refunder här

Betala räkningar med kreditkort

Visste du att man kan betala räkningar med kreditkort? Det är möjligt via olika sätt på nätet och kan vara en stor avlastning ekonomiskt när man vet att man får pengar snart men har räkningar som måste betalas innan dess. Du bör ej använda ditt kreditkort om du inte vet att du kan betala inom den räntefria tiden, då kreditkort oftast har högre ränta än bra blancolån exempelvis.

Du kan välja valfritt kreditkort som du vill använda. Exempelvis kortet Refunder Pay (går du via min länk får du 150 kr och jag 100 kr – läs mer) – Refunder Pay är även gratis första året och har 8 veckors räntefri kredit.

Hur fungerar det?

Man går in på någon av de sidor som erbjuder denna sortens tjänst. Där får du möjligheten att skriva in (eller fota) din räkning, ange dina kortuppgifter (var noga med att kolla att sidan du använder har tillstånd från finansinspektionen och har SSL igång) – därefter debiterar sidan ditt kreditkort och gör din betalning åt dig via det beloppet. Du betalar sedan ditt kreditkort som vanligt inom den tiden du själv vill.

Tänk på att det kostar en viss procent att betala räkning med kort. Se respektive sidas prislista för just ditt kort.

Förslag på sidor där du kan betala räkning med kort

Gratis Skötbädd / Babybox från Apoteket

Gratis Skötbädd / Babybox från Apoteket

Ändring 2021-04-29
Tyvärr har de ändrat detta erbjudandet, från gratis, till att det kostar 49 kr.

Få en gratis babybox från Apoteket som innehåller en skötbädd (som också fungerar som väska med förvaring), du får även produktprover (innehåll kan variera) och rabatter. Denna väskans ordinarie pris är 349 kr men om du är eller blir gratis kundmedlem hos Apoteket så får du den gratis. Den kan hämtas ut på deras apotek.

Se fler gratis babyboxar du kan få som nybliven/blivande förälder.

Besök webbplatsen

Lite av veckans fynd

Behövde handla lite saker i helgen, men ville samtidigt gärna spara in pengar där det gick.

Saker jag köpte i H&M-butik idag:
Behövde ny bh och lite så. Lyckades hitta jätte fina saker på deras rea-hyllor denna gång. Blev en bh, tre-pack hipsters med spetskant – dessa artiklar kostade bara 150 kr tillsammans i rea-pris. Väl i kassan fick jag veta att de hade ”ta 3 betala för 2” på rean, så jag gick tillbaka och hittade en superfin spetstopp som jag fick utan extra kostnad. Yay 🙂 Så sparade cirka 300 kronor där

Fynd

Saker jag köpte online häromdagen:
Nivea Double-Effect Eye Makeup Remover på Kicks
Sparade 25 kr + fri frakt (Hade en bonuscheck på 25 kr som jag hade fått hem. Man kan få sådan som gratis medlem på Kicks, när man kommit upp i viss summa. Fri frakt blir det vid val av att hämta paketet på närmsta Kicks i stan). Jag brukar handla det online för man man får två gratis varuprover -när man beställer där.

Fotfil, med refill
Finns säkert ännu billigare fotfil, men såg att Apotea hade en fotfil som man sedan kan köpa refill åt sen – samtidigt som den är billig. På Apotea får man dessutom alltid fri frakt.

Ansiktsvatten: Clarins Daily Energizer Wake-Up Booster
Sparade 60 kr + fri frakt – SkinCity (en favoritbutik) har 30% rabatt på Clarins produkter just nu. Jag brukar köpa Marie Åkerbergs annars, men den tar slut väldigt fort – så är öppen för att prova en annan denna gång. Får även gratis varuprover när man handlar här. Man kan även få väska & neccessär om man vill, jag valde bort dessa denna gång då jag redan har många av dem. 🙂

Yay, får gratis Castello-ost


Jag kommer nog hämta ut den till helgen och käka den på några kex tillsammans med Niklas (får se om styvbarnen vågar smaka den också). 🙂

Någon läsare som också kom med som testpilot?

Blev en gratis regnjacka från Campadre

Detta inlägg är i samarbete med nämnda företag och innehåller annonslänkar

Beställde hem en regnjacka värde 399 kr som var nedsatt på Campadre till 279 kr. Hade innestående saldo på Campadre så den blev gratis. 🙂

Du kan också tjäna ihop Campadre-saldo genom att värva vänner och även spara pengar genom att fynda deras kampanjer (de har upp till 80% rabatt på produkter).

Besök webbplatsen

Gratis igår: kvarg & goodiebag

gratis-kvarg-kuponger
Gratis från igår. Fick en goodiebag o mackor på nåt ställe jag o @sandiealm var på igår. Bl.a. Kupong på våffla o kaffe. I brevlådan fick jag två kuponger för kvarg. Gick på gratis bio igen i helgen för biobiljetter jag fått hem gratis (de i helgen var från Partykungens tidigare kampanj).