Cashbacksidor – Pengar tillbaka vid shopping online

Få pengar tillbaka

Genom att handla via en så kallad cashbacksida kan du få tillbaka pengar på din online shopping. Att få återbäring på sitt köp går oftast till på så sätt att man loggar in på sitt konto på återbäringssidan, därefter klickar man in på butiken i deras lista som man tänkt handla på, går genom deras länk och handlar. Sedan när ens köp är bekräftat av återbäringssidan så får man en viss procent tillbaka som samlas på ditt konto. När du sen uppnått minimum kan du få det utbetalt i riktiga pengar. Man kan även kalla cashback / återbäring för retro-aktiv rabatt.

Cashbacksidor

Refunder
Har många butiker & är en av de största cashbacksidorna i Sverige. De har även ett Chrome-addon som underlättar att se vilka butiker det gäller på. Har man det installerat och man går in på Nelly.se exempelvis, så visas en liten ruta ovanför att du kan få återbäring via Refunder när du handlar där. Detta är ett bekvämt sätt om man inte känner för att gå in och söka på Refunder om varje butik man tänkt handla på. Deras minimum utbetalning ligger på 100 kr och man kan välja mellan att få det till sitt PayPal-konto, bankkonto. 

Just nu: Nya medlemmar får 50 kr i välkomstbonus

Cashbackshopping
På Cashbackshopping får du pengar tillbaka på dina köp som du kan växla in till bonuscheckar eller få utbetalt som pengar. Minimum utbetalning är på 100 kr.

Cashback Ninja
På Cashback Ninja får du också återbäring på din shopping online. Pengarna kan du ta ut till riktiga pengar eller presentkort. Minimum utbetalning är 100 kr.
Just nu: Nya medlemmar får 50 kr i välkomstbonus

Cashbacker
På Cashbacker får man också tillbaks pengar på sina köp. Man får det via
att vara inloggad på deras sida och använda deras länkar precis innan man
fullföljer sin shopping. Man kan få upp till 50% återbäring beroende på
vilken butik man väljer. Minsta utbetalning är 100 kr.

Bonusway
I denna återbäringssida får du också tillbaka pengar, som de kallar bonus, för dina köp som går via dem. Minimum utbetalning är på 150 kr, som kan tas ut till bankkonto.

MyBonus
Har också många butiker aktiva. Minsta utbetalning är 100 kr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.