Gratis babybox

Detta inlägg är personligt skrivet av mig men innehåller vissa affiliatelänkar

Gratis babybox
Gratis babybox är en box fylld med saker som företag gärna ger dig för att visa upp sina produkter. De kan exempelvis innehålla gratis blöjor, nappar, rabattkuponger, m.m. Där finns en del trevliga ställen som du kan få en gratis babybox på. Vissa kan du beställa hem enkelt själv via nätet, vissa kan du beställa och hämta ut på närmsta butik det gäller, och andra får du via BB/MVC. Listar även lite bra att ha som är helt gratis till dig och din baby.

Gratis babybox – ställen där du kan beställa

Libero Startbox
Gratis babybox från Liberoklubben
Bli gratis medlem i Liberoklubben och du får en Libero Startbox som välkomstgåva till dig och ditt barn. I startboxen får du blöjor, babyvårdsprodukter och lite annat kul. Anmäl dig till Liberoklubben, om du inte redan är medlem där. Beställ sen babyboxen i deras poängshop. Du får då en sms-kupong för boxen som ger dig möjligheten att hämta boxen gratis på närmsta ICA MAXI. Du kan beställa startboxen senast fram till att din baby är 8 veckor. Gäller max en per barn och hushåll.

Babybox – 2 st helt gratis & 1 extra gratis till fraktpris
Fyll i formuläret på Babybox-sidan och du får sedan info av dem hur du hämtar ut babyboxarna gratis. Boxarna hämtas efter beställning hos närmsta LloydsApotek och Babyproffsen. I boxarna är där lite varuprover, rabatter, blöjor och så. De har nu även en extra gratis babybox, som du kan välja att få om du vill betala 49 kr frakt då den isåfall skickas hem till dig av dem.
Observera att denna ger rätt till vissa samverkande att höra av sig till dig via mail/telefon (läs villkoren) – du kan dock välja att inte svara såklart ;)

Gravidpaketet
Allt För Föräldrar gravidpaketet gratis genom att bli gratis medlem på Allt För Föräldrar. I paketet får du tidning, gratis gravidförsäkring och rabatter, m.m. Innehållet är beroende på när du beställer det – varierar med tiden.

Gratis babybox som delas ut på BB / MVC

Babybag
För dig som är nybliven förälder. Fråga personalen på din vårdenhet om Babybag.

Babyboxar till kampanjpriser

Där finns även babyboxar som kostar, men som är prissatta generöst och med större rabatt.
Babybox Välkomstset för 299 kr
Välkomstset för 299 kr
NUK Welcome Set 8 delar från Apotek Hjärtat (värde 349 kr) innehåller napp, nappbox, borste, nagelsax, bitrings-set, träningstandborste o skyddsring, necessär.

Apotekets Skötbädd / Babybox
Gratis babybox / skötbädd från apoteket
En babybox från apoteket, som innehåller en skötbädd som samtidigt är en väska till förvaring. Du får i babyboxen även produktprover (innehållet kan variera), broschyr med tips och rabatter. Ord.pris 349 kr men för dig som är eller blir gratis kundmedlem får du denna för 49 kr! Denna var tidigare gratis men kostar nu 49 kr.

 

Fler baby-saker som du kan få gratis eller med rabatt

Ellas startpaket Hakklapp, reflex, m.m.
DryNites blöjor / nattbyxor för 3-5 år
Gratis Allt för Föräldrar tidning
♥ Gratis gravidförsäkring Hos Länsförsäkringar
Gratis gravidförsäkring Hos ICA Försäkring
♥ Gratis blöjprov från Pampers
Baby To Be Rabatter och ibland även presentkod till gratis saker åt din baby. Tänk på att du kan bli kontaktad via e-post och telefon efter registrering på denna sida.

 

Senast uppdaterad 2021-09-03

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.

Hitta liknande inlägg: , , , , , , , , ,