Utgånget

Här visas de rabattkoder, gratis saker och annat där giltighetstiden har gått ut. Vissa kanske fortfarande fungerar, men kom ihåg att chansen är stor att de inte gör det. För att vara relativt säker på att en rabattkod fungerar finner ni dessa under aktuella rabattkoder.

Utgången
Utgången
Utgången
Utgången
Utgången
Utgången

Gratis tidningar: Tjänsten Wype i 2 månader gratis

Detta inlägg är personligt skrivet av mig men innehåller vissa affiliatelänkar
Wype i 2 månader gratis

Wype är en prenumerationstjänst där du kan läsa tidningar digitalt i din mobil, surfplatta eller via datorn (de har över 35 tidningar att läsa – exempelvis har de Illustrerad vetenskap, Sköna Hem, Amelia, Aktiv Träning och många andra populära tidningar).

Just nu får du de två första månaderna gratis, därefter 99 kr/månaden men du kan säga upp prenumerationen när du vill – ingen bindningstid.

Besök webbplatsen
Utgången

Gratis Semla via Sverige Fikar

Gratis Semla via Sverige Fikar

Hämta ut en gratis Semla; Ladda ner appen “Sverige Fikar” till din mobil och följ instruktionerna. Semlogram går ut på att “ge bort en semla”, men om du ger en till din kompis kan din kompis ge en till dig :)

Kampanjen “Semlogram” pågår mellan 10-21 februari, 2020. Begränsat antal per dag, så om det ej finns kvar en dag kan du prova dagen efter igen.

Jag är osäker, för jag tänkte prova imorgon då jag ej hinner hämta idag, men jag har för mig att man måste hämta semlan samma dag som man får kupongen.

Besök webbplatsen
Utgången
Utgången
Utgången