Utgången

Snabba poäng på Panel.se

Panel.se

Panel-utvärdering: Har varit medlem på Panel.se sen 2014, men provade den mer aktivt efter 28 oktober, 2015 som en del av min utvärdering. Jag hade 17 poäng innestående vid det tillfället och sen dess har jag sammanlagt haft omkring 150 poäng. Detta utan att hinna med alla undersökningar, har bara gjort undersökningar ibland när jag haft lite tid över. Så där finns utrymme till att samla ännu mer poäng.

Jag har än så länge kunnat ta ut en biobiljett med mina poäng och är inte långt ifrån att kunna ta ut ett till redan. Minsta utbetalning är 30 poäng som man kan få en digital Triss för eller hyrfilm på SF Anytime. En biobiljett kostar 90 poäng.

Undersökningarna var mestadels omkring 5-8 minuter långa (enligt panel.se – tog oftast någon minut mindre att göra) där man fick lika många poäng (1 poäng/minut).

Något som är drygt är att man kan klicka in på en undersökning man nyss fått mail om, svara på ett par frågor för att sen veta att tillräckligt många redan svarat.. Borde stå från början tycker jag. Men annars finns där bara positiva saker med denna panelen. Plus i kanten att det går riktigt snabbt att få ihop poäng som man kan växla in.

På panel.se kan man inte bli medlem på vanligt sätt då de har det begränsat – bjuder in de flesta via telefon och liknande. Så här svarade de mig om hur det går till när de tar in nya medlemmar:

Vi rekryterar de flesta av våra medlemmar själva via telefon för att säkert ha ett slumpmässigt urval av medlemmar i vår panel. Det händer dock att vi har lite olika rekryteringskampanjer via vilka man kan bli medlem. Gilla oss (Panel.se) gärna på Facebook för att hålla dig uppdaterad om dessa så hoppas jag att något dyker upp snart.

De har dock nu även en lite mindre panel som man kan ha chans att komma med i genom att kontakta dem via deras formulär här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.