Blogga

Genom att blogga kan du via dessa tips få både ersättning i form av pengar, presentkort och prylar. Listan innehåller både ställen där du annonserar, recenserar produkter i din blogg, länkar företag och skriver inlägg om butiker. Tipsa oss gärna om du har testat något som fungerat för dig.

Utgången

Tjäna extra pengar med Blogfame

Blogfame

På Blogfame kan du tjäna extra pengar genom att blogga om produkter/kläder och länka dem med dina unika Blogfame-länkar. Pengarna du får är %-provision av de köp som görs via dina länkar. Du kan även använda ditt konto som en slags återbäringstjänst då du får pengar för att handla själv där också. Minimum utbetalning är 500 kr, de drar skatt och avgifter så du slipper tänka på det. Har själv ej använt mig av det, så vet ej hur enkelt det är att tjäna ihop pengar där. Har du någon erfarenhet av Blogfame?

Du kan använda dig av deras wishlist-funktion och göra kollage av olika produkter, då skapas även dina unika länkar automatiskt under. Här är ett sådant kollage jag slängt ihop på några minuter som exempel.

Rosa Stickad Tröja – Candy / Svart Festklänning – Foxy

Besök webbplatsen

Tjäna pengar i din blogg genom Metapic

Tjäna pengar i din blogg genom Metapic. Genom Metapic taggar du kläder, skor och prylar från nätbutiker i bilder du bloggar. Du får betalt för varje klick som dina läsare gör på dessa taggade bilder. Din ersättning samlas ihop varje månad och betalas ut till ditt bankkonto.

Metapic är just nu integrerat på Nouw och Carlines World. Har du annan typ av blogg kan du fylla i forumläret längst ner på deras sida om en inbjudan till beta.

Besök webbplatsen

Tjäna pengar på din blogg genom att annonsera via Bloggerfy

Tjäna pengar på din blogg genom att annonsera via Bloggerfy. Bli medlem gratis på deras sida och registrera din blogg. Sen lägger du in annonskoden på der ställe du vill den ska synas på din sida.

 

Du kan även får ersättning genom:
– Att skriva sponsrade inlägg, som du ansöker om
– Länka butiker i dina inlägg och få provision när dina besökare använder sig av dessa
– Aktivera rejta genom Bloggefy och skriva omdömen av företag
– Visa ord-annonser i din blogg genom Sponsrade ord

Besök webbplatsen

Blogga om produkter och webbplatser

Tourn

Tjäna pengar genom Tourn på att blogga om produkter och webbplatser.

Hur du blir medlem
Att bli medlem på Tourn är gratis och görs enkelt genom att fylla i ett litet formulär. Du berättar kort om din blogg och sedan loggas du in automatiskt på ditt nya medlemskonto.

Hur du enkelt färdigställer kontot
För att få chansen till att samarbeta med företag behöver du först validera din blogg genom att klicka på ’Spårningskod’ i menyn till vänster. Kopiera koden och klistra in i din blogg under första-koden. De har en liten guide på samma sida som förklarar bra om hur du hittar denna.

Du behöver även färdigställa dina uppgifter genom att klicka in dig på ’Inställningar’ i samma meny och fylla i din adress och bankkontot som du vill ha utbetalningarna gjorda till.

Hur du kan få chansen till sponsring
Nu är du redo att söka om att få blogga om kampanjer och recensera produkter. Klicka in dig på ’Översikt’, scrolla ner lite och du finner en lista med aktuella kampanjer. Välj de som är intressanta för dig, och skriv din ansökan och skicka in. Sen är det bara att vänta in om du blivit godkänd eller inte. När du blivit godkänd så är det bara att sätta igång och blogga utefter företagets önskemål, sen får du in pengarna på ditt Tourn medlemskonto.

Dina ansökningar kan du hålla koll på under ’Dina anmälningar’. Och har du några frågor kan du enkelt kolla under ’Hjälp och FAQ’.

 

Har du bloggat via Tourn? Berätta gärna om dina erfarenheter. 🙂

Besök webbplatsen