Utgången

Blogga om produkter och webbplatser

Tourn

Tjäna pengar genom Tourn på att blogga om produkter och webbplatser.

Hur du blir medlem
Att bli medlem på Tourn är gratis och görs enkelt genom att fylla i ett litet formulär. Du berättar kort om din blogg och sedan loggas du in automatiskt på ditt nya medlemskonto.

Hur du enkelt färdigställer kontot
För att få chansen till att samarbeta med företag behöver du först validera din blogg genom att klicka på ’Spårningskod’ i menyn till vänster. Kopiera koden och klistra in i din blogg under första-koden. De har en liten guide på samma sida som förklarar bra om hur du hittar denna.

Du behöver även färdigställa dina uppgifter genom att klicka in dig på ’Inställningar’ i samma meny och fylla i din adress och bankkontot som du vill ha utbetalningarna gjorda till.

Hur du kan få chansen till sponsring
Nu är du redo att söka om att få blogga om kampanjer och recensera produkter. Klicka in dig på ’Översikt’, scrolla ner lite och du finner en lista med aktuella kampanjer. Välj de som är intressanta för dig, och skriv din ansökan och skicka in. Sen är det bara att vänta in om du blivit godkänd eller inte. När du blivit godkänd så är det bara att sätta igång och blogga utefter företagets önskemål, sen får du in pengarna på ditt Tourn medlemskonto.

Dina ansökningar kan du hålla koll på under ’Dina anmälningar’. Och har du några frågor kan du enkelt kolla under ’Hjälp och FAQ’.

 

Har du bloggat via Tourn? Berätta gärna om dina erfarenheter. 🙂

Besök webbplatsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.

Hitta liknande inlägg: ,