Utgången

Få ersättning för försenat / inställt flyg

Ibland blir ens flyg försenat när man är ute och reser, vilket kan i sig kan vara rätt så tråkigt. Men visste du att du kan få en hel del pengar om ditt flyg var mer än 3 timmar sent?

EU’s domstol har gjort så att man har rätt till ersättning som passagerare till ett flyg som är tre timmar sent eller mer (även inställda och överbokade). Detta gäller inte om förseningen berott på strejk eller dåligt väder. På AirHelp kan du enkelt skriva in uppgifter kring flygresan (tar cirka 3 minuter) och får då upp ett ärende där AirHelp hjälper dig. Därefter tar de hand om ditt ärende och ordnar så att du kan få den ersättning / kompensation som du har rätt till.

Det går att ansöka om kompensation på egen hand genom ett visst pappersarbete och information finner du på Eu’s sida. Men statistiken visar att det är mindre än 1% chans att en privatperson vinner sitt ärende. Medan det är 85% chans att man får kompensation berättigad genom att Airhelp ordnar det åt en. Så även då Airhelp tar 25% i provision så är det helt klart det bättre valet.

Du kan starta ett ärende upp till tre år efter förseningen. Ersättningen du kan få är mellan 1 100 kr till 5 200 kr per person beroende på tid och försening/inställt/överbokat.
Gå till AirHelp och starta ditt ärende redan idag!

Besök webbplatsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.