Extrajobb

Tjäna extra pengar genom att göra mini-jobb. De flesta listade här är enkla att få ersättning från då det oftast bara är att registrera sig för att få extrajobb. Medan andra har lite mer krav och kanske även behöver en lite intervju innan du får jobba för dem. Har du tips om extrajobb som inte kräver investering? Tipsa gärna på info(at)gratisvardag.se

Tjäna extra pengar – hjälp till med montering, bärhjälp, m.m.

Tjäna extra pengar
Tjäna extra pengar genom att utföra uppdrag åt privatpersoner via TaskRunner
. Privatpersoner annonserar ut saker de inte orkar eller kan göra själva – exempelvis montering a IKEA-möbler, slänga skräp på återvinningen, flytthjälp, bärhjälp, m.m. Det är personerna som annonserar som sätter summan för vad de vill ge för att få hjälpen och medlemmarna som vill utföra uppdragen kan ge ett bud på vad de vill ha.

När/om personen godkänner budet du ger är det bara att utföra hjälpen och få pengarna. Betalningen sker online via TaskRunner när uppdraget är godkänt. Försäkring ingår – så om någon du som utför uppdraget skulle skada dig av någon anledning så täcker försäkringen detta. Du som privatperson ansvarar själv för att ev. skatter blir genomförda efter uppdraget.

Det är gratis att annonsera och att ansöka om uppdrag. TaskRunner tar endast ut förmedlingsavgift på 15% av beloppet vid betalningstillfället och det som blir över får du in på ditt konto.

Besök webbplatsen
Utgången

Mysteryshopper på Better Business

Tjäna extra pengar genom att bli mysteryshopper på Better Business. Du registrerar dig i deras system, därefter får mail (om du valt att få det) om olika uppdrag du kan få göra. Det finns även en lista på deras sida där man är inloggad med aktuella uppdrag man kan anmäla sig till. Man väljer själv vilka man vill få chansen att göra. Better Business betalar skatten åt dig, denna dras från din ersättning med 30%. Ett uppdrag ger oftast omkring 100-200 kr.

Jag har fått cirka 10-12 inbjudningar om uppdrag den senaste tiden, så där finns en del att välja bland. Man får dock vara snabb med att svara kring sitt intresse då det är många som vill ha uppdragen.

Besök webbplatsen

Jobba extra hemifrån på Ipsos

Jobba extra som telefonintervjuare för Ipsos som gör marknadsundersökningar. Ansök via deras sida och invänta om du blir godkänd. Som intervjuare hos dem arbetar du hemifrån om du vill det. Bor du i Härnösand finns där möjlighet att arbeta via deras telefoncentral där.

Besök webbplatsen

Få ersättning genom läxhjälp

Få ersättning om du kvalificerar dig för att extrajobba med läxhjälp genom Smartstudies. För att få chansen registrerar du dig genom ett formulär sen kontaktar dem dig med en lite intervju, därefter vet du om du kommit med eller inte. Har du blivit godkänd kan du extrajobba med läxhjälp 2 till 30 timmar i veckan med lön.

Besök webbplatsen

Få ersättning för att testa hemsidor genom Tweaky

Få ersättning för att testa hemsidor genom Tweaky. Bli gratis medlem som testdeltagare
och gör det första provtestet, vilket du finner när du klickar på [Tester] i menyn när
du är inloggad. Därefter kan du medverka i riktiga tester av hemsidor.

Varje riktigt test tar cirka 30 minuter och du får 100 kr i ersättning (innan skatt). Enligt deras FAQ kan man få möjligheten till 1-3 test i månaden.

Besök webbplatsen