Dagens rabatt & gratis

Gratis mat

Gratis på bilden: God morgon juice (avslutad kampanj), Bumla surdegsbullar (avslutad kampanj), Finn crisp (hitta här), Dulce de leche glass (genom poäng hos Coop), Findus SMAK (avslutad kampanj).

 
Idag gjorde jag saker på ett, för mig, nytt sätt när jag handlar. Jag förberedde som vanligt en köplista där jag tagit det vi behöver i veckohandlandet, men har försökt pricka in lite rabattkuponger jag har + earn’d it (appen) + veckans erbjudande på Coop. För att även ta till vara på rabatt-kupongerna jag bytt till mig som är från Hälsans Kök, som går ut snart, så valde jag att bunkra upp dessa utöver veckans mat.

 

Jag gjorde en separat gratis-lista då jag är lite förvirrad ibland, haha. Så jag delade upp sakerna i kassan, först det som kommer kosta. Sen när det hade slagits in och betalats för så var det dags för gratis sakerna på rullbandet. På så sätt kunde jag se att gratis sakerna verkligen blev gratis (haft lite otur ibland där jag upptäckt efteråt att kassören missat slå in alla kuponger).

 

Jag har en hel del sms-kuponger som ger gratis mat/dryck, som är för dubbla varor, men jag valde att bara hämta ut en av var av de jag behöver. Där är bra giltighet på dem och tänkt hämta ut fler när det andra är slut. På så sätt hinner inget bli gammalt i köket. 🙂 Gjorde även en lapp med sms-koderna, som jag lämnade fram till kassörskan så att det blev lättare för henne att slå in dem.

 

Tyckte allt gick rätt smidigt, så kommer att köra på det systemet nästa gång vi veckohandlar igen. Enda som fattas mig är att Willys finns i min stad så jag hade kunnat hämta ut SEQR. Där håller på att byggas en just nu, men den är klar hösten 2015. 😛

 

Alla rabattkuponger, ersättning via Earn’d it och ev. rabatter i butik blev sammanlagt 135 kr i rabatt. Därav 90 kr som jag fick genom Hälsans Kök rabattkuponger. Utöver det blev det 130 kr i gratis saker. Så totalt har jag och sambon idag sparat in 265 kr. <3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.

Hitta liknande inlägg: