Pengar tillbaka när man handlar

Pengar tillbaka vid shopping online

När man shoppar online kan man använda sig av återbäringssidor för att få pengar tillbaka på sitt köp. Dessa ställen är gratis att vara medlem på, man bara loggar in och går in på e-butiken via dem för att få tillbaka pengar på köpet – Läs mer här om återbäringssidor

Poäng på övriga köp

En del undrar hur jag får gratis och 100 kr rabatt på Coop relativt ofta. Det är genom Coop MedMera Efter-kortet. Det går nämligen även att få pengar tillbaka på köp IRL också. Kortet använder jag och sambon när vi handlar mat, går på restaurang, gör större köp tillsammans och även när vi betalar våra räkningar varje månad (vi går då via Betalo). Med det får vi 2 poäng på varje krona hos Coop och 0,5 poäng på varje krona på allt man handlar var som helst utöver. Coop MedMera Efter är gratis och har ingen årsavgift. Vi ska dock så snart vi hinner ordna det, gå över till Coop MedMera Mer där man istället för 1 poäng per krona utöver – just nu är första året gratis på det kortet och man får 5000 välkomstpoäng. För poängen kan man växla in till premier i Coop’s poängbutik, där jag vanligtvis väljer att få 100 kr gratis påtankat på Coop-kortet att handla för.

Sen finns där andra kort som också ger poäng på köpet som man växlar in till gratis för.  Här är ett par som är har 0:- i årsavgift just nu:

  • Bank Norwegian (1% cashpoints, välkomstpoäng på 275 cashpoints värde 300 kr)
    Där du exempelvis kan växla in till flygresor, m.m. – Läs mer & ansök
  • Re:member more (1% cashback, första året gratis just nu, värde 295 kr) – Läs mer & ansök

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.