Gratis bokföringsprogram

För dig som har enskild firma eller vill starta är Zervant ett bra ställe att ha din bokföring på. Zervant är ett digitalt bokföringsprogram som du kommer åt online – vart du än är, genom att logga in via deras sida. Deras sida är dessutom responsiv och är snygg i surfplatta och mobil.

Basversionen är helt gratis och där kan du bokföra för enskild firma (kontantmetoden). Utseendet på sidan är riktigt snyggt och stilrent. De har även en kundtjänst som du kan kontakta när du behöver hjälp med hur man bokför på sidan eller liknande.

Förutom att det är guld att de har en gratisversion så har de även 30 dagars provperiod för deras obegränsade version. I deras obegränsade version kan man ha obegränsat antal användare, man kan använda deras fakturerings-tjänst, tidsrapportering, rapporter för din redovisningskonsult och såklart den vanliga bokföringen. När de 30 dagarna är över kan du antingen välja att fortsätta ha obegränsat, välja mellan mini, pro, team eller gå tillbaka till basversionen som är helt gratis.

Här är ett par bilder på hur deras sida ser ut när man är inloggad.

Zervant gratis bokföring zervant Bokföring online

Inlägget är sponsrat via Tourn

Besök webbplatsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.