Walles & Glantz – Sveriges Största Bloggmässa

Bloggmässa Walles & Glantz
Walles & Glantz anordnade en stor bloggmässa igår på Slagthuset i Malmö. De som var VIP-bloggare kom in gratis och de fick även med sig en stor goodiebag med sig hem. Jag var osäker om jag skulle med, men kom med som VIP-bloggare och hann dra dit innan middagen jag hade i Hbg på kvällen. Mötte upp Malin (Gratisprinsessan) och hennes sambo där, träffade även Petra (Stonetag) – var väldigt trevligt. 🙂

Bloggmässa Walles & Glantz
Emelie Walles är en av de som är bakom bloggmässan, hon har även en skobutik på nätet – Magic Steps – som fanns med på mässan. Superfina sandaler har de.

Bloggmässa Walles & Glantz
Vi tog gratis Vitamin Well-dricka och satte oss ner vid scenen. Företagen presenterade sig, sen var det mode-visning och därefter utsågs ”Årets föräldrarblogg 2015” och ”Årets Förebild på Sociala Medier 2015”.

Bloggmässa Walles & Glantz
Fullpackat med folk bland borden där företagarna stod. Vi gick ett varv och tittade, man fick även här lite prover och så med sig hem. Även de som inte var VIP fick något litet här ute.

Bloggmässa Walles & Glantz
Dessa killarna hade smarta produkter de hade skapat under namnet Everyday Solutions. Bland annat ett temperaturs-band för nappflaskor. Bandet hjälper till att hålla koll på om innehållet är för varmt för ditt barn eller inte, genom att skifta färg. Fiffigt! De har även andra produkter som har liknande funktion, för solskydd och halskyddsmattor i badkaret. Jag kommer helt klart att spara det bandet jag fick, till när det är dags.

Bloggmässa Walles & Glantz
Billmate känner jag till sen tidigare då jag använder deras betalningslösning på Cuteness. De är alltid trevliga i sin kundtjänst och var minst lika trevliga IRL. Var kul att träffa dem på denna mässan. De har en ny funktion hos sig som kallas Billmate Simple – som passar bra även för bloggare. Där du som bloggare enkelt kan ta betalt på ett snyggt och smidigt sätt (även med faktura). Just nu kan du prova första månaderna för endast 29 kr/månaden!

Bloggmässa Walles & GlantzBloggmässa Walles & Glantz
Skojade om att det var synd att de inte hade gratis läppförstoring vid Restylane-bordet under mässan, för det hade varit awesome att prova det haha. Här fick jag ett gratis Restylane Eye Serum. De hade en bok på bordet som visade före och efter resultat på skinboosters som återfuktar huden på en helt annan nivå. Man såg verkligen skillnad på hur rynkorna minskat.

Bloggmässa Walles & Glantz
Här är innehållet jag fick i min gratis goodiebag för VIP-bloggare. Supernice innehåll, det enda jag kan gnälla över är att där inte fanns en lista på vad som gavs av vilket företag. Så det enda jag kan göra är att försöka peka ihop produkter från länkar jag fick i mailet, samt från vilka företag jag träffade på mässan. 🙂

Twist-påsen fick jag iallafall från Magic Steps, tillsammans med en rabattkod som ger 200 kr rabatt. Den försvann inom 5 minuter när jag var hemma igen. Sen var där fruktstänger, vitamin well (gillar dessa så den dracks upp i samband med twisten haha), Lovemade ekologisk barnmat (kika in mer om Lovemade här), Läkreol DentaFresh och  Nutri Nick Stevia kexbar. Om du vill handla på Nutri-Nick kan du få 10% rabatt med koden NUTRINICK10

Bloggmässa Walles & Glantz
Barnstrumpor från Ubang via Kidsagency, Temperaturbandet jag skrev om tidigare, BPA-fri tetrahållare och multibestick från Carl Oscar.

Bloggmässa Walles & Glantz
Eye serum som jag skrev om tidigare, Crisp Champagne Spa Retreat Soap från Zelected by Houze (dessa har även extra jobb för dig som vill jobba som värdinna), No 1 parfymprov från Laura Ashley,  en ”sak” haha från Sinful,  prov på tandkräm från Brilliant Smile,  Lip tint från Restylane (me likey!).

Bloggmässa Walles & Glantz
Ett nyckelband som jag är osäker på av vem, en napphållare av märket Geggamoja, en penna från Laura Ashley, Linicin prevent spray, en termosmugg från Billmate (som min sambo paxat till jobb), SB12 munvatten, prov på Cetaphil handkräm. Fick också ett yogablock och något annat av World Of Shape.

Bloggmässa Walles & Glantz
Fick en tidning som jag trodde först var en vanlig sådan, men hade väldigt bra guider inuti av Rapunzel of Sweden på hur man kan ordna olika frisyrer. Fick även presentkort av dem på 200 kr som jag tänkte köpa någon borste för sen. Fick presentkort av Scandinavian Photo också på en introduktionskurs av systemkamera hos dem i Malmö.

Utöver de företag jag nämnt har även dessa deltagit på ett eller annat sätt: School Boost, JNY, Scandinavian ECO, Malmö City,  SleepCarrier, CoolMinds (som jag ev. kommer prova med sambo och bonusbarnen i framtiden – har roliga aktiviteter för barn), Me&I.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.

Hitta liknande inlägg: , ,