Smartson Testpilot: Refunder

Refunder TestpilotBlev testpilot för Refunder via Smartson (i deras andra omgång av tester) i slutet av November. Jag kände till Refunder sedan tidigare och hade ett konto där kopplat till min Facebook. Att logga in med Facebook är väldigt bekvämt btw.

I testet fick jag öppna ett nytt konto för Refunder med ett lösenord de gav per mail. Stod i detta att jag kunde göra ett köp via deras kopplade butiker, via dem, för valfritt belopp. Och att jag sedan får 100 kr insatt av dem på mitt Refunder-konto. Jag passade på att handla ett Dymo letratag märkband i papper som jag ändå behöver, på Clas Ohlson där jag även fick 1.86% i återbäring på Refunder.

 

En av sakerna man skulle göra som testpilot var att ladda hem deras Refunder-knapp som ett addon till Chrome. Detta säger till hur mycket man kan få i återbäring som en pop-up ungefär när man är inne på butiker som Refunder gäller på. Så att man enkelt kan hålla koll när man shoppar. När man googlar saker kommer där även upp i sökresultat om något ger återbäring.

 

Det tog några dagar innan jag fick in återbäringen (och att det syntes att jag gjort köpet via dem). Då fick jag även de där 100 kronorna in på kontot. Utöver detta har de just nu en kampanj där man får 50 kr extra när man gör uttag via PayPal, så självklart använde jag detta alternativ.

 

Jag rekommenderar att använda Refunder när man ändå shoppar på ställen de har i sin lista. Och för att slippa gå in och kolla på listan efter butiker, så kan man använda sig av deras Refunder-knapp som jag nämnde ovan – gör det hela enklare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.