Otacksamhet

Något jag reagerat på flera gånger under åren jag bloggat om gratis saker är hur otacksamma vissa är för det de får gratis.. Vanligtvis ser man denna otacksamhet i sociala medier så som Facebook. Där är i vissa fall till och med fler som klagar på saker än de som är positiva.

Exempel på detta kan vara att något ges bort i ex antal om dagen och kuponger släpps en viss tid eller mellan två olika tider.. Då kan man se på företagets inlägg på Facebook hur folk klagar på hur de “fick ingen idag heller vilket skit detta är”, “jag satt och väntade tills klockan blev 14 när kupongerna skulle släppas och fick ändå ingen. Hur kan 50 st försvinna direkt? Detta måste vara en bluff – kommer bojkotta ert företag!”… osv.osv. Nu senast idag såg jag massa arga smileys på ett inlägg där man kan få möjlighet till gratis choklad.

Seriöst? Ni får möjligheten till att få något gratis och det enda ni kan göra är att klaga? Tröttsamt, att ni inte skäms.

  • Där är många som försöker få samma gratis kupong och att de försvinner snabbt trots att man väntade är inte konstigt.
  • Bara för att du inte hann få en gratis sak behöver du inte hata företaget som var snällt nog att ge bort saker GRATIS…

 
Så nu har jag ventilerat lite haha…

3 kommentarer

Camilla.L

Haha, vad är det med folk? Visst kan det kännas lite “surt” när man kanske inte får någon kupong eller dylikt men so what? .Jag tycker det är barnsligt att bli förbannad på företaget och hota med bojkottning. Jag hoppas att företagen inte slutar med gratisgrejerna pga att vissa inte kan hantera att dom blir utan.

Svara
Box

Håller så med. Folk tar så mkt för givet nu för tiden. Dom som blir utan är säkert dom som inte ens är Tacksamma. Det kallas Karma. =) Man får vad man förtjänar.

Svara
BästGratis

haha, känner mig verkligen igen mig i detta. Jag driver också en gratisblogg – http://www.bastgratis.se/ och förstår exakt. Får varje dag folk som gnäller på att de är sena leveranser eller liknande när de i själva verket får sina grejer gratis.

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.