Organisera sms-kuponger

När man har många sms-kuponger kan det ibland kännas svårt att hålla reda på dem bland vänners sms och även hålla reda på vilka man redan använt, osv. Så ett sätt att organisera sms-kuponger, som fungerar bra för mig, är att kopia sms:en när de kommit och klistra in i en antecknings-app på mobilen. Så att alla sms hamnar i en och samma anteckning. På min iPhone behöver jag bara hålla ner fingret på sms:et (inne i själva konversationen), välja kopiera. Sen går jag till appen Anteckningar, in i en anteckning jag skrivit “Gratis att hämta ut” överst i, klistrar in.

 

Sen när det är dags att handla så går jag in i den anteckningen, skriver av produktnamn och koder (till de produkter jag vill hämta ut) från appen ner på ett papper. Tar med papperslappen till affären och lämnar fram till kassörskan när det är dags att betala. Vissa vill se sms:en, så vill du vara förberedd kan du även öppna en webbläsare-app, kopiera adressen/URL från sms-kupongen och klistra in i fönster i webbläsaren i mobilen. Öppna ny flik, upprepa. Gör detta tills du har alla kuponger samlade så du enkelt kan visa alla om de skulle fråga efter dem på mobilen. Jag har inte varit med om det än dock.

 

När jag sedan har använt koderna, går jag igenom utifrån lappens koder och tar bort sms från anteckningarna i mobilen. Enkelt och bekvämt! :D

2 kommentarer

Anette

Hur får man tillgång till dessa SMS-koder?

Svara
My Josephine - Gratis Vardag

Genom att vara snabb i olika kampanjer företag har där man får gratis dryck/mat och så. Jag bloggar om sådana så håll utkik. :)

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.