Nya tag

DAGS ATT KOMMA TILLBAKA
Jag trodde inte att jag skulle hamna i så lång svacka när det kommer till denna bloggen, men känns som att jag inte riktigt kom igång på riktigt igen efter att jag ”bråkade-med-den-där-väggen” i vintras. Men ska göra ett ytterligare försök igen nu – med start ikväll.

Som jag nämnt är min ekonomi just nu inte på topp (fick en skattesmäll bl.a. och hamnade då back med alla mina räkningar som jag fick låna pengar av sambon och av sparpengar till) och det är ju egentligen bästa tillfället att ta tag i gratis & rabatter igen nu.  Är just nu även uppe i utredning kring sjukersättning från Försäkringskassan, detta får jag väl beslut kring om någon månad tror jag. Det oroar mig lite samtidigt som att jag har förberett mig på att de nekar (för att jag inte ska bli alltför besviken). Jag har haft 50% aktivitetsersättning för nedsatt arbetsförmåga sen två-tre år tillbaka och jag fyller 30 nu i september. Vilket innebär att min aktivitetsersättning avslutas och beslut måste fattas om jag är berättigad till sjukpension (elr vad det heter när man är över 30 år) och isåfall till vilken procent.

Den delen är något jag inte är så glad för att dela med mig av, men någon kanske känner igen sig och det är väl eg. bara bra isåfall. Vi är ju alla mänskliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.