När on/off knappen inte fungerar på iPhone 5

Jag hade problem med on/off knappen på min iPhone 5 ett tag.. Först så började den strula lite då och då med att den var seg att trycka på för att få den att reagera. Sen blev den bara segare och segare. Hade svårt att ta skärmbilder eftersom den inte reagerade som den skulle, så den tog mest bara fram siri utifrån trycket på hem-knappen. Till slut, inom loppet av några veckor, så slutade den reagera helt. Vilket inte kändes så kul..

Jag frågade på Facebook för att se om någon kanske visste någon lösning på det hela. Och där var en som tipsade om att Apple är väl medvetna om detta produktfelet på de tidiga iPhone 5 och erbjuder alla med specifika serienummer att få denna reparerad helt gratis! Hur awesome är inte det?!

Så jag kollade upp så min mobil verkligen kunde omfattas av denna gratis reparation av min iPhone on/off knapp. Skrev in mitt serienummer på sidan och fick fram att den var det. Sen letade jag upp närmsta Apple butik och bokade en tid hos en ”Genius” några dagar senare. Väl där gick det snabbt och smidigt att lämna in, hämtade ut den 7 dagar senare och nu fungerar den knappen perfekt igen! <3

Kvittot jag fick mailat från dem stod på 1 836 kr, men detta behövde jag ej betala eftersom jag fick det hela gratis. Så man kan säga att jag sparade en del på att inte lämna in mobilen förhastat på annat ställe utan fick chans att veta om detta reparations program.

Har du också problem med att den knappen är seg eller har slutat fungera och har en tidig version av iPhone 5? Prova att kolla om du också kan få gratis reparation av din iPhone on/off knapp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.

Hitta liknande inlägg: , , , , , , ,