LoppiBlogbag – Sommar Tema

LoppiBlogbag

Hämtade ut denna i veckan och det kändes lite som julafton, fast med sommarväder. <3 Vill du också få chansen till att få hem en LoppiBlogbag med massor med gratis saker? Håll utkik och ansök via Loppi Event’s Facebook.

 

Jag fick med 10-11 saker i mitt paket och har provat lite av allt, även delat med mig lite när jag själv testat.

 

Brunt-utan-sol mousse, 150 ml från Apoliva
Förpackningen är snygg och enkel att använda. Den är parfymerad och doften luktade väldigt gott. Vissa bus-produkter kan lukta skumt, men denna luktade enbart gott tyckte jag – både under applicering och efter. Den var lätt att stryka på och försvann in i huden relativt snabbt. Det är en bus som ska få gyllene och naturlig solbrun färg genom en gradvis uppbyggnad, alltså genom att man applicerar flera dagar exempelvis och på så sätt får upp en brunare färg tills man blir nöjd. Färgen var väldigt ljus i början och blir brunare efter fler appliceringar. Ska prova denna mer och återkommer mer ingående i ett inlägg längre fram om hur det blir efter flera appliceringar.

 

Shower gel, 250 ml från Neutral
Denna duschgel är helt parfymfri, färgfri och parabenfri. Jag använder vanligtvis Lactacyd som är parfymfri och skonsam mot huden, denna påminde om denna lite. Duschgelen från Neutral känns snäll mot huden och att den dessutom är parabenfri känns ännu snällare. Denna ska få stå i duschen nu när min Lactacyd tagit slut, vem vet – kanske blir att jag byter ut den helt till duschgel från Neutral.

 

LSHP Mealbar, Naturdiet
Doften är väldigt blåbärig, baren i sig är relativt mjuk och lätt att tugga. Den smakar inte så mycket, men där är liten hint av blåbär. Jag är inte jätteglad för blåbär, så jag tog en tugga och gav resten till min Sambo som i sin tur åt den rätt så snabbt. Han gav den en 6 av 10 och sa att den var god och lätt att äta. 😛

 

Walking with dinosaurs, DVD från Fox Paramount Pictures
Sågs med sambo och hans ena son på 9½ år. Sambon tyckte den var snyggt gjort, men lite seg i handlingen. Hans son tyckte den var bra och fortsatte efter filmen att prata om dinosaurier. 🙂

 

Shee Botanical lipstick, från Yves Rocher
Är väldigt transparent, påminner om läppbalsam fast med en liiiten skimmereffekt eller så. Luktar väldigt gott och jag kommer nog ha den i väskan med mig. Det enda minuset är att den försvinner rätt snabbt från läpparna så man får fylla på ofta.

 

Vitamingodis – naturligt gott, från Yves Rocher
Förpackningen var söt och inbjudande, men när jag öppnade den så såg godiset inte jättekul ut enligt mig. Smakade en och tyckte det påminde om medicin eller något annat jag inte gillade smaken på. Finns säkert någon som tycker detta godis är gott, men jag gillade det inte alls tyvärr. Försökte pracka på min sambo det men han gillade det inte heller. Någon som testat detta som tyckte det var gott?

 

X-travital Kvinna med Tiggarnöt
Jag ville inte riktigt ta alla dessa då jag inte vill inta naturmedicin eller medicin jag ej behöver. Kände att jag iallafall ville kunna recensera den lite grann så tog en. Det jag kan säga är att doften och smaken inte var jättetrevlig, men jag tror att om man verkligen vill åt att den ska främja kvinnlig lust så kan man nog bortse från att det smakar skumt.

 

Ingefära mot åksjuka, från Acrilex
Fungerar bra, vet ej om jag blev riktigt åksjuk den gången dock. Men kommer att prova fler gånger då jag har en tendens att bli åksjuk emellanåt. Jätte bra att sådant finns, för åksjuka vill man gärna slippa.

 

Perfekt socka, från Ullmax
Dessa sockorna var väldigt bekväma. Sköna att ha under träningen och efteråt kändes det som att det blev mindre svettigt under fötterna när träningspasset var klart.

 

Vattenflaska, från Ullmax
Fungerar bra. Någon skillnad mellan denna och andra vattenflaskor märker jag inte. Men jättebra att ha ändå.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.