Loppi Blogbag – Sommar


Hämtade ut gratis-paket med min Loppi Blogbag – med tema Sommar. Här är vad jag tyckte om innehållet. Vill du också ha chans till framtida blogbag? Håll utkik här i höst.

Plåster salvequickSalvequick Aquablock
Salvequick Aquablock
Förpackningen är färgglad och kul, så jag blev liiite besviken när jag såg de smått tråkiga och matta trycken på själva plåstren (men alla har vi olika smak, så finns säkert de som tycker de är roliga). Jag satte på ett på armen och drog av och försökte sätta tillbaks, det går ej – så när den av misstag sätts fel är den förbrukad. Däremot sitter den riktigt bra när den väl är på, den är limmad på alla fyra hörn runtom själva plåster-delen! Jag satte en på handen, sköljde under vatten och gnuggade ordentligt – den satt som en smäck och flikade inte alls.

Plåstrens funktion gör att du kan bada, simma och ha kul i sommar fastän du fått ett sår du behöver täcka över. Dessutom ger de en optimal sårläkning och låter huden andas. Så dessa följer med resväskan i sommar när jag, sambon och extra-barnen åker till Cypern. Aquablock finns även utan tryck.


Salvequick Minons
Dessa var färgglada och söta, i tre olika storlekar. Till skillnad från Aquablock är dessa utformade som vanliga plåster och är i helhet det också. Det står att de ska vara smidiga och tåliga – men efter ett handgnugg (haha) var plåstret halvt av. Men så brukar de flesta plåstren vara, så det funkar finfint ändå. Bäst fungerar nog dessa runt fingrar och så, där plåstrets klister kan haka fast på sig själv. Läs mer om deras plåster här.

Anden i flaskan - barnbok Barnens bokklubb
1 Bok från Barnens Bokklubb
Fick en svart tygpåse med tryck på och en barnbok. Boken jag fick var ”Anden i flaskan”, en lagom och gullig berättelse (sparar). Gillar verkligen barnböcker med ”hardback”, de är mer tåliga och de vi hade som små håller än idag. Kan vara kul att få nya böcker som liten, så i denna bokklubben väljer de ut åt dig och skickar hem till dig. I Barnens Bokklubb får man hem ett bokpaket med innehåll som passar ditt barns ålder. Du väljer mellan sex olika ålderskategorier (mellan 0-13+) och dessa bokpaket visas i en tidning som skickas ut 14 ggr per år (ca en gång i månaden). Vill du tacka nej till ett bokpaket kan du göra det per telefon eller via webb.

Just nu kan du få ett gratis bokpaket (frakt på 39 kr tillkommer) för barn mellan 0-9 år via Loppi’s kampanjlänk.
Nagellack
Yves Rocher nagellack
Fick hem 2 olika färger, en blå och en lila, av deras nya lack. De utlovar maximal glans och lätt/jämnt resultat – vilket det höll. Det var väldigt lätt att använda den penseln och det var superglansigt utan streck i. Nagellacken finns för 59 kr här och här.


Panduo ’My first hand- & Foot prints’
Nu har jag ingen bebis än, så detta får jag spara till den dagen som kommer längre fram. 😛 Men kitet ser enkelt ut och som en söt sak att göra. Kitet finns på Panduro’s e-butik för 249 kr.

Philips avent
Philips Avent spillfri mugg
Samma sak gäller med denna muggen, något jag får lägga undan och spara. Den känns tålig och smidig, greppet är bekvämt o är dessutom snygg! Den har en patentsökt ventil som ska motverka spill, så det låter ju bra. Du hittar den bl.a. på Lekmer.

Magnesium
Salus Magnesium
Har druckit deras blutsaft tidigare, vilken gör susen och smakar gott. Så har höga förväntningar på denna…. Huga säger jag, om du druckit blutsaft – glöm den smaken totalt! För detta är något helt annat. 😛 haha.. Det är väldigt surt och smakar speciellt. Det var inte äckligt men det tog emot att få ner det. Kanske går det bättre nästa gång. Magnesium-tillskott är ju bra, så skulle det ta emot för mycket även imorgon kan man ju försöka få ner det på annat sätt – tillsammans med något man tycker är gott.

Dermoshop handtvål
Dermoshop handtvål
Jag fick den i Blossom-doft, luktade som en blom-buske. 🙂 Den löddrade bra och torkade inte ut händerna direkt. Är man dock vanligen torr om sina händer bör man helst ha en tvål för känsliga/torra händer istället. Men så som min syster är galen i fina förpackningar och parfymerade ljus och tvålar så hade denna varit perfekt för henne. Du hittar tvålen i Dermoshop för €4.7.

 

Detta inlägg är i samarbete med Loppi Event (Blogbag).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.

Hitta liknande inlägg: ,