Loppi Blogbag Oktober

Loppi

Kunde äntligen hämta ut den efterlängtade Loppi Blogbag! Haft otroligt mycket i veckan med flytten, till och med varit utan internet tills nu till helgen – hur jag har överlevt utan internet är ett under. Haha, kanske inte riktigt så farligt, men nästan.

 

I Loppi Blogbag fick jag hem Croodarna på DVD, Barnängen Sensitive Deo, Santa Marias nya kryddblandning Coriander & chili, Reztart mellanmål med lågt GI och SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf.

 

Jag hade verkligen sett fram emot att hämta ut detta paket då jag hade sett en blogga om innehållet tidigt. Jag kommer att se Croodarna imorgon, kommer bli trevligt, har hört att den ska vara jätte kul.

 

Kryddblandningen har jag provat både på vegbitar och nudlar än så länge. Förpackningen är stor och kommer att räcka bra. Utformningen är som en sådan som man vanligen lägger peppar i för att kunna snurra så att den blir mald, känns lyxigt och bekvämt att den är i samma som kryddorna kommer i.

 

Barnängens deo var snäll mot huden, det kan jag redan konstatera. Jag är väldigt känslig mot vissa typer av lotioner och sköljmedel, kör för det mesta med parfymfritt när det är sådana produkter. Deo kan vara för stark ibland med dofterna, men denna var neutral och bekväm, blev ingen irritation på huden.

 

Reztart var jätte god och passade när vi packade upp saker i den nya flytten. Funderar på att inhandla fler sådana då jag bör äta nyttigare mellanmål än godis. 😛

 

SweetDrops Stevia har jag inte provat än, så återkommer med hur smaken var. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.