Hur Wrapp fungerar

Wrapp

Har tidigare fått frågan om hur Wrapp fungerar, så tänkte göra en liten förklaring på detta här i bloggen.

Var Wrapp finns tillgänglig
Wrapp är en gratis app som du kan ladda ner till din iphone / android. Men du kan även använda Wrapp direkt i din internet-browser genom att vara inloggad på din facebook.

Gratis presentkort och varför
Genom appen kan du skicka gratis presentkort till dina vänner, ibland får man automatiskt tillbaka ett presentkort till sig själv och andra gånger kan man fråga sina vänner om de kan skicka ett tillbaka. Anledningen till att dessa är gratis är då företagen ser detta som en marknadsföring, du får upp ögonen för deras företag genom deras gåva helt enkelt.

Hur man använder presentkort man fått
Du går in på gällande butik, väljer ut det du vill köpa – klickar in på Wrapp, väljer presentkortet och trycker att du vill använda denna. Vissa presentkort kräver att du öppnar dessa i din mobil och inte via browsern, men det är sällan. Vissa presentkort är bättre än andra, exempelvis finns där vissa som agerar mer som en rabatt då deras butik inte har något i den prisklassen. Medan andra har varit ännu bättre där vi kunnat använda ett presentkort och fått hem saker helt gratis med gratis frakt.

Gå till Wrapp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.