Gratis hemskickat

IMG_9942.JPG
Fick hem graviditetstest och så från testlagret. Sambon fick hem två värdecheckar från Lindahls att hämta ut två produkter gratis med. Han fick dem då han hörde av sig till dem ang. en kvarg som hade mögel i sig trots att den var nyköpt. De var trevliga och skickade värdecheckarna rätt snabbt till han.

4 kommentarer

Betty

Har du någon erfarenhet av maxi? Var i dag och hämtade veckans gåva ett 6 pack baguetter. Jag valde med vitlökssmak. Kommer hem och packar upp å upptäcker en hyffsat stor grön mögelfläck!! Samma storlek som en 50 öring ungefär. Å brödet har utgångs datum den 21 juni!! och är redan mögligt!! vaaa??? nu bor jag en bit ifrån så jag ska skicka bilder och maila dom i morron. Ska bli väldigt intressant att se hur/om dom kommer kompensera mig.
//B

Svara
My Josephine - Tjäna In Pengar

Nope, dock bra gjort att du sagt till för så ska det ju inte vara. Fick du något för det? :)

Svara
Betty

Åh tack för du svarade :)
Jaa jag har ju liksom ingen lust att äta dom :( Någon slags chef svarade på em att det var ju tråkigt med mögel och att det hade nog blivit ett hål i förpackningen hör av dig igen så ska jag fixa ett nytt fräsht bröd blev hennes svar :) Så det var ju bra. Menar trots att det var en gåva så var det uppenbarliga fel. Det äckliga är att jag kastade bröden i går….då hade möglet spritt sig till 4 andra baguetter… huuga!! Så jag ska alltid kolla bröden numera om jag köper igen…. :)

/

Svara
Betty

Alltså jag menade att trots det var en gåva så vill jag ju ff få ersättning med brödet…oavsett om jag betalat fullt pris eller inte å det är fel på varan så är det ju inte rätt med mögel….såg att jag missade det i min första kommentar… :)

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.

Hitta liknande inlägg: