Cykelrunda med gratis saker

Körde en ordentlig cykelrunda runt stan nyss med min sambo. Hade skrivit ner vilken ordning vi skulle ta butiker och vad som skulle hämtas var. Jag hade några paketet att hämta ut och även gratis saker att hämta också. Plus att vi ville komma ut lite innan vi ska städa och grejja. Var mysigt väder också, sådär molnigt och svalt där solen tittar fram inemellan.

 

Froosh hämtade jag ut på Pressbyrån, ska bli spännande att smaka senare. Den ser väldigt god ut. Update: Den var fruktansvärt god! Kanske blir ett alternativ till läsk när man åker tåg någonstans och har vägarna förbi pressbyrån. Tropicana var via Smartson och resten från Coop via smaktestarna. Där är ett jättegott recept jag testat tidigare på marängbotten som jag kör någon helg lägre fram med denna. Man vispar grädde och har mellan lagerna sen ovanpå också. Sen pressar man lime över hela och häller hallon ovanpå. Jättegott!

20140614-121921-44361699.jpg

Denna förkläde fick jag från GFK som min sambo får.

 

Det gick smidigt idag bortsett från att jag inte hittade yoghurt på city gross som man just nu får gratis genom appen Rabble. Det har hänt innan med den appen att man inte hittar produkten i butiken det gäller. Lite synd… Sen hade inte McDonalds såna smoothies så får hämta de när jag är utanför stan. Kunde inte heller hitta sån där rismjölk. Den får jag nog ge upp med för hittar inte den någonstans här i min stad…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.