I brevlådan: Tara och Wifog kontantkort

Gratis tidning Tara

Fick hem ett provnummer av tidningen Tara idag. Även Wifog kontankort trillade ner i brevlådan. Står i brevet att man får 120 gratis samtalsminuter och 200 gratis sms, varje månad. När dessa är slut kan man inte ringa och sms:a mer, men mobilsurfen är obegränsad. Ska se om kortet fungerar på ipaden, känner inte för att byta nummer just nu. Kommer prova sim-kortet på mobilen någon gång i snart för att se hur det fungerar när man ringer och sms:ar.

Tycker att det här med att Wifog ger en gratis samtalsminuter och gratis sms, samtidigt som man får obegränsad surf – emot att man kolla reklam ibland – är en jättebra idé! Där är nog väldigt många som kan spara pengar på detta sätt, och även många som inte har råd med vanlig mobiltelefoni kan få användning av detta.

2 kommentarer

Zeinab

Hej! Jag vet att väligt lång tid har gått sen du skrev detta inlägg men funkar simkorten som dom har lovat?? Är det för mycket reklam?? Vart kommer reklamen upp?? Så där bara i skärmen?? Tacksam för svar! Ha det bra

Svara
TIP - Admin

Jag har tyvärr inte kunnat prova simkortet då jag beställde i fel storlek. :/ Men vad jag har hört är att de ska fungera bra.

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.

Hitta liknande inlägg: