Utgången

Hur du kan samla poäng på GratisBio

Gratis bio & presentkortJag nämnde i ett tidigare inlägg att en av favoriterna har kommit tillbaka vad det gäller att fungera. Du kan läsa mer om vad GratisBio är här. Där är en del sätt du kan samla poäng på och den jag personligen gillar mest är såklart de som är 100% gratis. Kan även sträcka mig till att gå igenom GratisBio som återbäringssida.

Hur du genomför uppdrag som är 100% gratis
Du kommer åt de som är 100% gratis genom att trycka på länken med samma namn i deras meny under ”Samla poäng”. Där finns en lista med många tävlingar man kan genomföra för att få poäng (man får poäng av genomförandet och behöver inte vinna), de har även att man kan samla poäng genom att bli medlem på olika ställen (exempelvis tradera), osv.

När det kommer till att genomföra tävlingarna så finns där olika strategier och den jag använder just nu kan jag rekommendera:

  • Klicka fram en tävling ur listan
  • Ange ditt namn, adress som vanligt
  • När du ska ange din e-post, ange en som du inte använder så mycket (då det kommer skickas reklam till den). Jag har en gammal e-post jag har till sådana saker. Har du ingen extra kan du skapa en extra enkelt genom gmail eller hotmail.
  • När du ska ange ditt mobilnummer, ange ett som du inte använder (då det kommer ringa telefonförsäljare till numret du uppger). Finns att få gratis kontantkort från bl.a. Comviq och Telenor, så kan du använda det numret till sådana saker.
  • När du besvarar frågorna (vilka tar cirka 3-5 minuter om du bara fokuserar på svaren) så gå efter att klicka på vilken som om det är intresse-frågor, och klicka på nej om sådant svar finns (om du inte vill ha det som står där såklart).
Gå till GratisBio

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta med *
Foto bredvid kommentaren laddas in från Gravatar genom den e-post du anger.