Badlakan på köpet av valfri mängd lösgodis

Badlakan på köpetNämnt tidigare att de firar lösgodisets dag på fredag på Hemmakväll (25/9) med att bl.a. låta folk provsmaka godis gratis. De kommer även att ge bort Marabou-badlakan till de som köper lösgodis (valfri mängd, och gäller så långt lagret räcker den dagen – så först till kvarn). Gäller i alla Hemmakväll-butiker.

Jag ska hämta hem en ny katt på fredag <3 Men tänkte om jag hinner på förmiddagen kanske jag kan gå dit och se om jag lyckas få hem ett badlakan. 🙂

Besök webbplatsen

Spara pengar & miljö med en disktrasa i lin

Disktrasa_svartJag har alltid använt såna wettex-dukar och liknande, som man kastar i soporna efter ett tag och köper nya flera ggr om året.

Fick veta att där finns disktrasor i Lin, som både är snygga, bättre för miljön och återbrukbara (samtidigt mer hygieniska). Jag har köpt hem min för 89 kr + frakt från Jordklok. Sen när man känner att den är för smutsig så slänger man den bara i tvätten som ska tvättas i 60 grader. Har hört att man kan ha en sådan trasa i upp till tio år.

Om du inte är lat som mig när det gäller att dra fram symaskinen så kan du kanske prova att sy egna som personen i detta inlägg.

P.S. Man kan även förlänga livet på sin diskborste genom att lägga den i diskmaskinen.

Spara pengar på att inte använda glödlampor

Spara pengar Lampor

Ett tips som hjälper både miljön och plånboken är att byta ut sina glödlampor till lågenergilampor och LED-lampor. Lågenergilampor och LED-lampor har en besparing av 80% energi i jämförelse med glödlampan.

”Fördelen med lågenergilampan är den låga energiförbrukningen. En lågenergilampa håller också 6 -10 gånger längre än en glödlampa och detta i sin tur innebär en stor ekonomiskt vinst, trots att lågenergilampan är dyrare vid inköp. Den ekonomiska besparingen är hela 600 kr under lågenergilampans hela livslängd.” Källa: Lampinfo

 

Vecka 28 – Klipp

klipp-rynkeby50 Willys säljer i veckan Rynkeby 50 juice för 14:90 (normalpris på flesta ställen är omkring 20 kr). Om du inte använde earn’d it förra veckan på denna juice kan du göra det nu – och få 8 kr tillbaka efter ditt köp.

Du sparar ca 13 kr och slutsumman blir 7 kr

fjallbrynt-rabatt Willys säljer Fjällbrynt mjukost för 22:90 denna veckan (normalpris ca 30 kr). Du kan välja valfri sort förutom ädel eller sport. Med rabattkupong får du 12 kr rabatt vid köp av två. Så för två stycken blir det ca 46 kr, med kupong blir det 34 kr.

Vid köp av två sparar du ca 26 kr och slutsumman blir 17 kr /st

 

felix-rabatt Felix dressing 370 ml finns på Willys för 17:90, du kan välja valfri sort (normalpris ca 21 kr). Med kupong får man 8 kr rabatt vid köp av två. Två blir ca 36 kr, med kupong 28 kr.

Vid köp av två sparar du ca 14 kr och slutsumman blir 14 kr /st

 

majonäs-rabattMajonnäs från kavli kostar 14:95 på Hemköp (normalpris ca 20 kr). Med rabattkupong får du 3 kr rabatt.

Du sparar 8 kr och slutsumman blir 12 kr

 

brooklyn-rabattBrooklyn hot dog buns kostar 19:95 kr på Hemköp (normalpris ca 29 kr). Med kupong får du 5 kr rabatt.

Du sparar ca 14 kr och slutsumman blir 15 kr

Nelly & Onlinepizza rabatter

nellyrabattSommaren har ju inte haft det bästa vädret, men de dagar som har det kan man passa på att göra nåt kul utomhus. Nelly har just 15% rabatt på hela sin sida och rea på en hel del sommarkläder redan. Titta bland rabatterna på Rabble’s sida.

OnlinepizzaSen de dagar när det regnar kanske man vill gotta sig extra med en pizza. På Onlinepizza hittar du de flesta pizzerior i närheten, vilka pizzor och öppettider de har. Du kan även boka pizza direkt via deras sida. Rabble håller koll på aktiva rabatter för pizzor som köps via Onlinepizza, du finner dessa här.

Inlägget är sponsrat av Rabble

Tradizionale pizza för ca 11 kr/st

Tradizionale rabatt

Man får just nu 2 Tradizionale pizzor från Dr. Oetker för 35 kr på City Gross. Vi använde en rabattkupong som gav 3 kronor rabatt, och får 10 kr tillbaka via appen Earn’d it. Så slutsumman för dessa två blev 11,50 kr/st.